Smink & Makeup

Kövess minket Instagramon és NYERJ szuper ajándékcsomagokat!

2014. április 07. spacegirl

Talán már tudjátok, hogy sminkmakeupblog néven az Instagramon is követhettek minket. Ha eddig még nem tettétek, akkor most van egy, vagyis inkább öt jó okunk arra, hogy ezt megtegyétek! :)

Ezúttal kifejezetten az Instagram követőinknek szeretnénk egy nyereményjátékkal kedveskedni. 5, azaz öt csomagot állítottunk össze, amik között - reményeink szerint - mindenki megtalálhatja a számítását.

instagram_makeup_nyeremenyjatek.jpg

Hogyan vehetek részt a játékban?

Nincs más dolgod, mint:

  1. Követni minket Instagramon (sminkmakeupblog) és
  2. az alábbi form segítségével jelentkezni a játékra:

Nem feltétele a részvételnek, de ha tetszik a játék, akkor kérjük, hogy nyomj egy lájkot erre a bejegyzésre vagy bármely Facebook ajánlójára!

Mit tartalmaznak a csomagok?

1. csomag - problémás bőrre (értéke: 8.148 Ft)

2. csomag - problémás bőrre (értéke: 10.949 Ft)

3. csomag (értéke: 8.788 Ft)

 4. csomag - érett bőrre (értéke: 9.845 Ft)

5. csomag - érett bőrre (értéke: 10.460 Ft)

Meddig tart a játék?

A játék most indul és 2014. április 20-án éjfélig tart.

Hogyan juthatok a nyereményhez?

A játék lezárulása után 5 nyertest sorsolunk azok közül, akik jelentkeztek a játékra és követnek minket az Instagramon. Természetesen azt az ajándékcsomagot nyerheted meg, amelyiket a fenti formon megjelölted. A nyerteseket Instagramon értesítjük, és emailben kell elküldeniük a teljes nevüket és postázási címüket a deborah.spacegirl@gmail.com címre az értesítéstől számított 3 napon belül. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. Az ajándékcsomagokat ezt követően postázzuk. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. A játékot nem a Facebook szervezi.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása