Smink & Makeup

Teszt: Helia-D Age Control CC krém

2014. április 08. spacegirl

A Helia-D Age Control CC krém azt ígéri, hogy ápolja a bőrt és elfedi annak apróbb hibáit. "Multifunkcionális növényi hatóanyag tartalma - Gladback - segít megelőzni és csökkenteni a már kialakult kisebb ráncokat. Egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt. Láthatóan csökkenti a barna és piros foltokat. Shea vaj tartalma puhítja a bőrt és fokozza az egész napos hidratálását. A benne lévő körömvirág olaj és aloe vera nyugtatják a bőrt. SPF 30 UVA/UVB tartalma megóvja az arcbőrt a napsugárzás káros hatásaitól. Egész napon át tartó, természetes viseletet biztosít."

helia-d_cc_krem.jpg

Ahogyan a fenti képen láthatjátok, a Helia-D cc krémje egyszerű fekete tubusos kiszerelést kapott. A termék ebből viszonylag kényelmesen adagolható, bár sajnos itt is megvan az a hátrány, hogy felgyűlik a kupakban.

helia-d_cc_krem_minta3.jpg

Helia-D Age Control CC krém - felül a normál, ahol a világos árnyalat

Állagát tekintve meglehetősen sűrű, oda kell rá figyelni, hogy egyenletes legyen az eloszlása a bőrön. A szokásos BőszEcset 11608-at használom hozzá, ami csíkmentes felvitelt biztosít.

helia-d_cc_krem_minta2.jpg

Helia-D Age Control CC krém - balra a normál, jobbra a világos árnyalat

Ami az árnyalatokat illeti, nekem még a világos változat is sötét egy kicsit, úgyhogy aki hozzám hasonlóan fehér, annak nem lesz szerencséje vele. Ha picit barnulok, akkor már megfelelő lesz.

helia_d_cc_krem_elott.jpg

Előtte

helia-d_cc_krem_arc.jpg

Utána - Helia-D Age Control CC krém, világos

A fedése közepes, szépen kiegyenlíti a bőrszínt és elfedi az apróbb hibákat, azaz ebből a szempontból tartja az ígéretét. Szépen feltölti az apró ráncokat is és nem ül bele azokba, viszonylag természetes hatású a finishe. Az állaga és a finishe alapján úgy gondolom, hogy a szárazabb bőrűeknek is jó választás. A T-vonalon már felvitel után is kissé fényes a hatása, így mindenképp érdemes legalább egy leheletnyi púderrel mattítani és fixálni.

helia-d_cc_krem_arc_puderezve.jpg

Helia-D Age Control CC krém - leheletnyi púderrel

4-5 óra alatt kissé átfényesedik, ilyenkor nem árt átmenni rajta egy kevés púderrel. Könnyű viselet és a nap végére sem válik nehézzé, igaz addigra azért már jelentősen megkopik. Nem okozott irritációt vagy pattanásokat. Összességében nekem sokkal jobban bevált, mint a Helia-D bb krém.

A Helia-D webshopjában 2.790 Ft-ba kerül, ami szerintem megéri, érdemes kipróbálni. Ráadásul hazai termékről van szó, ami külön pozitívum.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása