Smink & Makeup

Fiatalság aktiváló szérum a szemkörnyékre: Lancome Advanced Genifique Yeux

2014. április 12. spacegirl

Génifique Crème Yeux - 15ml.pngA fáradtság kétségtelenül a rossz közérzet egyik leggyakoribb oka napjainkban. Mindannyian tisztában vagyunk legfőbb kiváltó tényezőivel: stressz, álmatlanság, túlhajszoltság, különböző környezeti tényezők. Nem számít a kor vagy a bőrtípus, élhetünk bárhol, a fáradtság minden nőre hatással van és öregebbnek láttatja őket a valódi korunknál. A érzékeny szemkörnyék egyike azoknak a területeknek, ahol mindez koncentráltan jelentkezik.

A Lancome Genifique termékcsaládját azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni. A termékcsalád legújabb tagja, a szemkörnyékápoló új megoldást ígér, hogy a fáradtság jelei ne váljanak az öregedés látható jeleivé.

A gél textúrájú Advanced Genifique Yeux szabadalmaztatott technológiával segít védeni a bőrt a szennyeződésekkel szemben miközben célzottan hat a fiatalos bőr legfontosabb jeleire és felveszi a harcot a fáradtság látható jelei ellen. Használatával a szemkörnyék frissebbnek és fiatalosabbnak tűnik. Az új generációs elasztomerek hatékony lágyító hatásuknak köszönhetően finomítják az árulkodó vonalakat és a ráncokat. A különböző árnyalatú mikrorészecskék ragyogó és mattító tulajdonságaikkal szórják a fényt, ezáltal azonnal csökkentik a fáradtság jeleit, a tekintetet pedig fiatalabbá és lágyabbá varázsolják. Hidratáló hatását 8 órán át fejti ki és védi a bőrt a káros szennyeződések ellen. Kimagasló teljesítményét a könnyed gél-krém textúrájának köszönheti.

A Lancome Advanced Genifique Yeux 2014 áprilisától kapható a Lancome Szépségszigeten a WestEndben és a márkát forgalmazó parfümériákban. Ajánlott fogyasztói ára 16.300 Ft (15 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása