Smink & Makeup

Thomas Sabo új illata: Charm Rose Summer

2014. április 23. spacegirl

thomas_sabo_summer_doboz.jpg

Thomas Sabo, akit elsősorban a kézzel készített, magas minőségű ezüst ékszereiről ismerünk, 2010-ben jelentkezett először parfümmel. A világszerte sikeres Charm Rose-t 2013-ban a Charm Rose Intense követte, amiről nálunk is olvashattatok tesztet. Most újabb illat érkezett a kínálatba, a Charm Rose nyári kiadása.

thomas_sabo_summer_doboz_nyitva.jpg

A Charm Rose Summer igazi könnyű, gyümölcsös nyári illat. Puha, nőies barack jegyekkel kombinálva a kifinomult citrus keverék a friss naranccsal, bergamottal és a mandarinnal csábító, nyárias fejillatot eredményez. A parfüm szívillata légies-virágos fréziát és bazsarózsát egyesít olyan friss összetevőkkel, mint a fűszeres menta, bazsalikom és zöld tea, felerősítve a kompozíció revitalizáló karakterét. A meleg cédrusfa és az óceán illatának keveréke, valamint a pézsma jegy adják meg az alapillat tengeri auráját, amely egy elegáns, nőies védjegyet kölcsönöz a parfümnek. Ez a parfüm telitalálat lehet azoknak, akik könnyed és gyümölcsös, de nem édes illatot keresnek a melegebb hónapokra. Ez az illat hozzám is sokkal közelebb áll, mint az előző, sötét rózsás változat. A tartósságát közepesnek mondanám, estére már túl sok nem érződik belőle.

Fűszeres, jellegzetes illatú, teli nyárias könnyedséggel és virágos frissességgel – a Charm Rose Summer tiszta életörömöt sugároz. Egy tengerparton eltöltött nap inspirálta az illatot, amely a tengeri szellőre emlékeztet friss citrus jegyekkel, fűszernövényekkel és nőiesen-virágos fás jegyekkel.

Sidonie Lancesseur
parfümőr Charm Rose Summer

thomas_sabo_summer.jpg

Ami a megjelenését illeti, a Charm Rose Summer egészen könnyed és kecses a már jól ismert Charm Club csomagolás nyári változatának köszönhetően. A középen található rozé arany nap embléma és a finom, pink fedelű és szatén béléssel ellátott doboz nyári hangulatot idéz. A parfümöt ezúttal fehér üveg rejti, nap szimbólummal és a már ismert ezüst kupakkal. Az üveget és a csomagolást a már megszokott Charm Clubra jellemző fekete-fehér csíkozás és a kis rózsa függő díszíti.

A Thomas Sabo Charm Rose Summer parfüm ajánlott fogyasztói ára 13.999 Ft (50 ml).

Ti próbáltátok már ezt az illatot, hogy tetszik nektek?

A parfümöt a Thomas Sabótól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása