Smink & Makeup

Mi az az Athena 7 Minute Lift?

2014. május 15. Katushka

Megmondom az igazat, eddig egyáltalán nem hallottam erről a márkáról és termékről, pedig állítólag már jó ideje hatalmas kedvenc az amerikai sztárok körében. Ha valaki már találkozott vele, akkor annak jó hír lehet, hogy már Európában, sőt Magyarországon is elérhetővé vállt a termék.

Denise Richards.jpg

Igaz még nem próbáltam, de hamarosan ezt a hiányosságot pótolni fogom, mert igen izgalmas ígéretekkel álltak elő. Elvileg mindössze 7 perc alatt ható ránctalanító-krém, ami 10 órára kisimítja a bőrt és akár 10 évvel fiatalabb külsőt biztosít használójának. Ezért ez szerintem elég merész kijelentés, ezért is vagyok ennyire kíváncsi.

Athena-7-minute.jpg

A termék smink alatt, vagy fölött egyaránt alkalmazható, azonban az olaj bázisú alapozók csökkenthetik a hatását. A jelentős antioxidáns hatású, a bőrön vízhez hasonló gyorsasággal felszívódó Camelia oleifera levél kivonattól kezdve a gyulladáscsökkentő havasi gyopáron át, a puhító, lágyító hatással bíró szezámmag kivonat mellett, a bőrbarát avocado olajjal gazdagítva, az olajok királyáig, a jázmin olajig mindent tartalmaz. A krém illatát a narancs-grapefuit-citrom aroma mellett, a damaszkuszi rózsa határozza meg. Megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak, és nem tartalmaz parabént. A független német DERMATEST kutatóintézet bőrgyógyászati vizsgálatai során az ATHENA 7 MINUTE LIFT és STEMULIFT készítmények is kiváló eredményeket értek el (azonosító: Dermatest 7/3013).  Az ADONIA termékeket nem tesztelik állatokon, valamint nem tartalmaznak állati eredetű összetevőt sem.

Before and After 1.jpg

Alkalmazási utasítások

1. lépés – Tisztítás

Minden használat előtt alaposan meg kell tisztítani az arcot, majd gondosan meg kell szárítani! Ha hidratáló krémet vagy naptejet használsz, vidd fel előbb azt, hagyd 10 percig hatni, és ezután használd az ATHENA 7 MINUTE LIFT krémet. Bőrtípustól függően smink alatt vagy felett is alkalmazható.

2. lépés – Felvitel

Az ecset hegyét kissé nedvesítsd be, és vigyél fel rá egy nagyon kis mennyiségű ATHENA 7 MINUTE LIFT krémet. Ezután az ecsettel dolgozd el az olyan problémás bőrfelületeken, mint a szem körüli karikák, a szemek alatti ráncok, a szarkalábak, a homlok, a szemek közti terület, a nevető ráncok, a száj körüli ráncok és minden nagy pórusú terület.

3. lépés – 7 perc várakozás

Ügyelj arra, hogy arcizmaid 7 percig el legyenek lazítva, ami azt jelenti, hogy nem szabad nevetni, beszélni, de lenézni sem. Nincs más dolgod, csak lazítani. A 7 perces lazítás alatt fejti ki hatását az ATHENA 7 MINUTE LIFT, aminek első jeleként rövid időn belül kellemes, frissítő érzést fogsz tapasztalni. A tökéletes eredményt akkor éri el, ha „egy arcizmod sem rándul”. :)

Before and After.jpg

Néhány hasznos tipp

Száraz bőr

Ha száraz a bőröd, használj egyszerűen kevesebb ATHENA 7 MINUTE krémet, vagy csak a problémás területeket és ne az egész arcodat kend be vele. Nagyon száraz bőr esetén krémezd be először az arcod ADONIA STEMULIFT krémmel, és hagyd 10 percig beszívódni, majd ezután a szokásos módon használd az ATHENA 7 MINUTE krémet.

Szem tájéka

Kend be a szem alatti részt ATHENA 7 MINUTE krémmel belülről kifelé haladva. Ezt követően krémezd be a szem melletti szarkalábakat, majd a szemöldökök közötti ráncokat.

Arc

Amikor bekrémezed az arcod az ATHENA 7 MINUTE krémmel, feltétlenül az orr és a szem közötti középtájék felől kezd, és innen haladj az arccsontok felé, ahogyan a pirosítót is használod. Ahhoz hasonlóan a krémet is vidd fel az arccsontra is, egészen a halántékig.

Zsíros bőr

Amennyiben vegyes vagy zsíros bőrtípus esetén napvédő szert is használsz, hagyd 10 percig beszívódni azt, mielőtt az ATHENA 7 MINUTE krémet felviszed. Az ATHENA 7 MINUTE krémnek köszönhetően a bőr tisztább és egyenletesebb hatású, mint alapozó használata esetén. A tökéletes megjelenés érdekében használj némi púdert.

Fehér csíkok túl sok krém használata esetén

Túl sok krém felvitele fehér csíkokat eredményezhet a bőrfelület szélein. Ebben az esetben nedvesítsd be a gyűrűsujjait, és finom mozdulatokkal oszlasd el az ATHENA 7 MINUTE LIFT krémet!

Feszesítő hatás

Az első két percben feszítő, enyhe bizsergő érzést tapasztalhatsz a bőrödön. Ezt a narancs- és grépfrút héj kivonatok, növényi olajok okozhatják. Ezzel egyidejűleg a mentaolajnak köszönhetően frissítő hatást fogsz érezni. Az ATHENA 7 MINUTE a nyak tájékán is alkalmazható! Engedj meg magadnak egy 7 perces szundítást, lazítsd el magad, és hagyd, hogy az ATHENA 7 MINUTE LIFT dolgozzon! Mélyebb ráncok esetén újból bekrémezheted az adott felületet, és várj ismét 7 percig.

Hidratáló krém

Csupán arra figyelj, hogy a hidratáló krémet vidd fel először az arcra, és várj legalább 10 percet, mielőtt az ATHENA 7 MINUTE krémet használnád. Az ATHENA 7 MINUTE krém az ADONIA STEMULIFT krémmel együtt a leghatásosabb. Krémezd be először az arcod ADONIA STEMULIFT krémmel, hagyd 10 percig beszívódni, majd ezt követően használd a szokásos módon az ATHENA 7 MINUTE krémet!

Hosszútávú hatás

Ha rendszeresen használod az ATHENA 7 MINUTE krémet, látványos és hosszú távú eredményeket érhetsz el vele.

A terméket neten keresztül lehet megvásárolni. Az ára nem kevés, mert 129 Euro, de ha tényleg tudja azokat, amiket felsoroltam, akkor nagyon is megéri az árát.

Kíváncsian várom!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása