Smink & Makeup

Paese Satinette 817 szemhéjfesték duo teszt

2014. május 19. Katushka

Ahogyan egyre-másra próbálom ki a Paese termékeket, azt kell mondjam, hogy a Sleek után ez az a márka, ami meglehetősen olcsó árkategóriájú, viszont a minősége megdöbbentően jó! Csak, hogy mennyire elégedett vagyok a termékeikkel, elég ha annyit mondok, hogy a saját menyasszonyi szemsminkemet is egy Paese palettával készítettem el (Paese Luxus Eyeshadow Trio paletta 104).

Imádom azt a palettát, így számomra nem volt kétséges, hogy a soron következő mini paletta sem fog csalódást okozni. Magamon sokkal inkább szeretem a natúr színeket vagy pedig a fekete füstös sminket. Tekintve, hogy pár hónapja nemigen mászkálok olyan helyekre, ahova indokolt lenne a füstös smink, így maradnak a natúr sminkek :) Ehhez az egyik kedvencem a Sleek Au Naturel paletta és a Paese Satinette 817-es szemhéjfesték duo. Két szín, ami a hétköznapokra nekem bőven elég, tekintve hogy használhatók önmagukban és egymással kombinálva is.

DSC09373.JPG

A csomagolásáról nem írnék sokat, talán csak annyit emelnék ki, hogy a csavarós fedele átlátszó műanyag, így ha kezünkbe fogjuk a terméket, akkor azonnal látjuk, hogy milyen színek is vannak benne. Ez nem utolsó tulajdonság akkor, amikor halomba vannak a szemfestékek és például pont egy ilyen színkombinációt keresünk, tekintve hogy nem kell végignyitogatni az összeset.

DSC09375.JPG

Az állaga jó, lágy textúrájú. Jól használható, mert nem porol, így takarékosan lehet vele dolgozni. Felvitelkor mindenképp használjunk ecsetet, mert azzal lehet igazán szépen eldolgozni a színeket. Félreértés ne essék, senkit sem buzdítok arra, hogy ne használjon szemhéjbázist a szemfesték alá, de az alábbi két kép jól demonstrálja a pigmentáltságát a terméknek. Az első képen bázis nélkül látható a két szín, a másodikon pedig bázissal. Van némi különbség, de minimális a többi szemhéjfestékhez képest.

DSC06003_.JPG

Mind a két szín enyhén, de tényleg csak nagyon enyhén szatén fényű, nyilván, hiszen a termék neve is Satinette, de mégsem zavaró, legalábbis számomra, aki nem igazán tolerálja magán a fényes szemfestékeket. Mind a két szín jól eldolgozható egymással, sőt más szemhéjfestékekkel is.

Sokaknak fontos információ lehet, hogy ez a szemhéjfesték parabén mentes. Az ár/érték aránya több mint korrekt. A Makeup plázánál 1 490 forintba kerül, ami szerintem nagyon is korrekt. Én maximum 3 000 forintot fizetnék egy ilyen termékért, így aztán szerintem még szemrevalóbb az ára :)

Természetesen nem maradhat el a szokásos smink, amit ezzel a duóval készítettem el.

Fotor0518121331.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása