Smink & Makeup

Új, érzékeny bőrre kifejlesztett arcápolási termékcsalád a Niveától

2014. május 19. spacegirl

A nők több, mint fele (54%-a) gondolja úgy, hogy a bőre érzékeny. Bár hajlamosak vagyunk önálló típusnak tekinteni az érzékeny bőrt, valójában nem az. A normál, a száraz és a zsíros bőr egyaránt lehet érzékeny és produkálhat az átlagosnál hevesebb reakciókat, pl. kipirosodhat, feszülhet, kiszáradhat. A hőmérsékletváltozás, hideg, szél vagy napsütés hatására szinte azonnal tapasztalhatjuk ezeket a tüneteket, de akár a munkahelyi stressz vagy egyes élelmiszerek is kiválthatják. A Nivea új, Sensitive termékcsaládja ezekre a problémákra keresett megoldást.

nivea_sensitive_termekek.jpg

A Nivea Sensitive arcápoló termékek azt ígérik, hogy intenzíven, mégis gyengéden ápolják az érzékeny bőrt, és aktívan csökkentik az irritáció tipikus jeleit. A formula gyulladáscsökkentő hatású Licochalcone-nal (édesgyökér kivonat) csökkenti a bőrpírt, dexpanthenollal erősíti a bőr saját védelmi rendszerét és szőlőmag olajjal enyhíti húzódását, illetve szárazságát. Az érzékeny bőr ápolására szánt termékek egyike sem tartalmaz alkoholt, illatosító anyagot, parabént, szilikont és színező anyagokat.

A termékcsalád tagjai:

Nivea Sensitive Nappali Arckrém (1.699 Ft / 50ml)

Az ápoló formula aktívan száll szembe az érzékeny bőr három tipikus tünetével, hogy többé ne kelljen aggódnunk bőrünk kipirosodása, a jellegzetes feszülő érzés és a bőrszárazság miatt. 15-ös fényvédő faktorral véd a napsugárzás káros hatásaitól, így előzve meg a korai bőröregedését.

Nivea Sensitive Éjszakai Arckrém (1.699 Ft / 50 ml)

Az intenzíven hidratáló krém gazdag összetevőinek köszönhetően éjjel regenerálja a bőrt, és aktívan harcol az érzékeny bőrre jellemző bőrpír, bőrfeszülés és bőrszárazság ellen, hogy az reggelre megnyugodhasson és megújulhasson.

Nivea Sensitive 3 az 1-ben Micellás Arctisztító (1.649 Ft / 200 ml)

Az innovatív arctisztító formula egy lépésben tisztít és hidratál is. A micellás technológia segítségével úgy távolíthatjuk el a szennyeződéseket és a sminket a bőrről, hogy a továbbiakban nem is szükséges más tisztító termék használata. A mikroszkópikus méretű „buborékok” (micellák) magukba zárják az olyan szennyeződéseket, mint a sminkmaradványok vagy a bőr által is termelt lipidek, így egyetlen lépés is elegendő ahhoz, hogy bőrünk újra makulátlanul tiszta legyen. Nem szükséges leöblíteni. Az arctisztító dexpanthenollal támogatja a bőr saját védelmi rendszerének megerősödését és szőlőmag olajjal segít helyreállítani vízháztartását.

NIVEA Creme Sensitive krémtusfürdő (749Ft / 250ml)

A krémes tusfürdő nyugtatja a bőrt, miközben szappanmentes formulája kíméletesen tisztít.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása