Smink & Makeup

Hogyan kell használni a szárazsampont?

2014. május 20. spacegirl

Lássuk be, a szárazsampon életmentő lehet. Könnyen előfordulhat, hogy valami miatt éppen nincsen időnk vagy erőnk hajat mosni, de azért mégsem szeretnénk zsíros hajjal elindulni otthonról. Mivel a dobozon általában csak annyi szerepel, hogy fújd a hajadra, fésüld ki és kész is, sokan csalódnak a termékekben és nem hozzák ki belőlük a maximumot. Ebben a posztban éppen ezért arról olvashattok, hogy hogyan érdemes a szárazsampont használni.

szarazsampon.jpg

  1. Fésüld el a hajadat teljesen az egyik oldalra. Rázd fel alaposan a szárazsampont és fújd be vele a hajtőnél. Fésüld el a másik oldalra is és ismételd meg ezt a műveletet. A szárazsampont mindig a hajtő közelébe fújd, hiszen onnan zsírosodik a haj.
  2. Fésüld hátra a hajadat és használd a szárazsampont elöl, majd hajtsd előre a fejedet és fújd be a hajad hátsó részét is. Nagyon figyelj ezekre a részekre, mert általában itt a legzsírosabb a haj.
  3. Tűzd fel a hajadat vagy tegyél fel egy hajpántot és felejtsd el az egészet kb. 10 percre. Amíg a szárazsampon dolgozik, addig például befejezheted az öltözködést vagy elkészítheted a sminkedet.
  4. Ha letelt a 10 perc, masszírozd be a szárazsampont úgy, mint amikor hajat szoktál mosni. Addig masszírozd, amíg már nem látszanak a fehér szemcsék.
  5. Fésüld ki alaposan a hajadat. Ha minden jól ment, akkor tisztábbnak és dúsabbnak tűnik a hajad!
  6. Készítsd el a kívánt frizurát és készen is vagy.

via She Finds

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása