Smink & Makeup

Kezelés hajhullás ellen a Vichy-től: Dercos Neogenic

2014. május 20. spacegirl

Vichy Neogenic ritkás hajra.jpg

A haj élete meghatározott ciklusokban zajlik: növekszik, stabilizálódik, majd kihullik. Két ciklus között a hajhagyma inaktív, „alvó“ fázisba kerülhet: felfüggeszti működését, és üres marad. Minél tovább tart ez a fázis, annál nagyobb az üresen maradó hajhagymák száma. A hajszálak száma láthatóan csökken, a hajzat megritkul.

A Vichy Dercos Neogenic 5%-os Stemoxydine biomimetikus hatású molekulát tartalmaz, az új hajszálak eredetét jelentő hajhagyma alapsejtek helyes működésének elősegítése céljából. Azt ígéri, hogy az inaktív hajhagymák felébrednek, így 3 hónap alatt akár 1700 új hajszál jelenhet meg a fejbőrön. Az ajánlott kezelés hossza 3 hónap. 1 ampullaát reggel vagy este, száraz vagy nedves hajra kell felvinni. Férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Ajánlott fogyasztói ára 14 899 Ft / 14 ampulla (14x6 ml), illetve 25 499 Ft / 28 ampulla (28x6 ml).

A Neogenic kezelés ideális kiegészítője a Dercos Neogenic sampon. Ez ez első sampon a Vichy-től szabadalmazott Stemoxydine molekulával és hajsűrűsítő polimer-technológiával. Olyan férfiaknak és nőknek, akik úgy érzik, ritkás, nem eléggé sűrű a hajuk. Ajánlott fogyasztói ára 4.199 Ft / 200 ml.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása