Smink & Makeup

Újdonságok a Garnier-től festett hajra: Color Resist

2014. június 15. spacegirl

GL-FRUCTIS-COLOR-RESIST-modell+product_preview.jpg

Ismerős probléma, hogy míg festés után ragyogó és fényes a hajunk, utána már mosásról mosásra veszít a színéből és egyre szárazabbá válik. A festett haj különleges ápolást kíván, különösen nyáron, amikor a napsugárzás hatására még gyorsabban feszíthet fényéből, színéből.

A Garnier Fructis megújult Color Resist termékcsaládja nevéhez híven azt ígéri, hogy segít megőrizni a frissen festett haj érzetét. A színmegőrző sampon és balzsam új összetétele a hajszín védelmét segítő lenolajjal és tápanyagokban gazdag acai bogyó kivonattal gazdagított. A színmegőrző hajápoló gyorsan olvadó krém-gél összetétele védelmet nyújtó lenolaj kivonattal és UV szűrővel gazdagítva, amely beleolvad a hajszálba, hogy intenzíven táplálja a hajat és belülről védje a hajszínt. Azt ígéri, hogy az eredmény azonnal érezhető, a hajszín intenzitását 10 héten át megőrzi és a haj intenzíven ragyogó, selymes és puha tapintású lesz.

A Blond Booster a Garnier első, kifejezetten szőke hajra kifejlesztett hajápolója a sárgás árnyalatok ellen. Azt ígéri, hogy fokozza a ragyogást és a hajszín olyan friss lesz, mintha most festették volna. Intenzív hajápoló semlegesítő szín pigmenteket tartalmaz. A lila színű pigmentek speciálisan a sárgás árnyalatok semlegesítését, és a szőke árnyalat felerősítését és felfrissítését szolgálják. Intenzív ápoló összetevői pedig regenerálják és ragyogást adnak a hajnak. Az eredmény: a szőke haj újra fényes és ragyogó lesz, mint közvetlenül a hajfestés után. A haj könnyednek, puhának és selymesnek érződik.

A termékcsalád tagjai:

garnier_color_resist.jpg

  • Garnier Fructis Color Resist hajerősítő sampon, 250 ml: 849 Ft
  • Garnier Fructis Color Resist hajerősítő balzsam, 200 ml: 849 Ft
  • Garnier Fructis Color Resist színmegörző hajápoló, 200 ml: 1.199 Ft
  • Garnier Fructis Color Resist Blond Booster hajápoló - szőke, 150 ml: 1.199 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása