Smink & Makeup

Teszt: Erboristica Színvédő sampon és hajkondicionáló argánolajjal

2014. augusztus 22. spacegirl

Az Erboristica egy olasz natúrkozmetikai márka, amely különböző tusfürdőket, testápolókat, hajápolókat, arcápolókat és olajokat kínál. Számos minősítéssel rendelkezik, pl. Icea vegán és biokozmetikai minősítéssel és ugró nyuszi logóval (állati összetevőktől mentes és állatokon nem tesztelt).

erboristica_sampon_balzsam.jpg

Én két terméket próbáltam ki most tőlük, az Erboristica színvédő sampont argánolajjal és dióhéjjal, ill. az Erboristica színvédő hajkondicionálót argánolajjal és zöld dióval. Mindkét terméket festett és melírozott hajra ajánlják, és 100%-ban növényi eredetű alapanyagokból állnak. Dió polifenolokban és természetes antioxidánsokban gazdagak, így építik újjá a haj szerkezetét és védenek a környezet káros hatásaitól. A sampon segít megakadályozni a hajszín kifakulását, míg az argánolaj táplálja és ápolja a hajat. A hajkondíciónálóban az argánolaj, sheavaj, E-vitamin és rizsprotein segít megakadályozni a hajszín kifakulását, valamint szintén tápláló hatású.

Mindkét terméket teljes egészében elhasználtam, ami tőlem azért nagy dolog, mert a legtöbb sampon irritálja a fejbőrömet, és mivel nagyon száraz a hajam, sok balzsam igencsak kevésnek bizonyul a hidratálására.

Mindkét terméknek kellemes, természetes illata van, és kényelmes a használata. A használatuk során érezhetően kevésbé kopott a hajfestésem, amikor azonban elfogytak és visszatértem másik samponra, azonnal gyors kopásnak indult a festék.

A sampon alaposan, de kíméletesen tisztít és ahogyan említettem, nem irritálta a fejbőrömet. A balzsam hidratáló hatása teljesen rendben van, bár nekem sajnos nem elegendő, kénytelen vagyok a korábban már bemutatott hajvégápolót és olajat is használni. (Nem találtam még olyan balzsamot, ami önmagában elég lett volna.)

Összességében nekem nagyon jól beváltak ezek a termékek, ha fontos nektek, hogy természetes anyagokból álló sampont és balzsamot használjatok, és megengedhettek magatoknak egy magasabb árfekvést, akkor ajánlom őket kipróbálásra. A sampon 2.750 Ft-ba kerül, a balzsam pedig 2.990 Ft-ba a Myropoliumnál.

A termékeket a Myropoliumtól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolja.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása