Smink & Makeup

CC krém a bőrpír ellen a La Roche-Posay-tól: Rosaliac

2014. szeptember 15. spacegirl

3_LRP Rosaliac arc.jpg

Tudtad, hogy 10-ből 6 érzékeny bőrű nő szenved bőrpírtól? A bőrpír kortól és évszaktól függetlenül bármikor megjelenhet az arcbőrön. Ehhez minden olyan hétköznapi tényező is hozzájárul, amely negatív hatással lehet az arcbőrünkre: hirtelen hőmérsékletváltozás, közvetlen napfény, fizikai megterhelés, fűszeres ételek, alkohol, stressz.

Ezért a bőrpírrel küzdő nők olyan megoldást keresnek, ami nem csak enyhíti a tüneteket, hanem azonnali, optikai korrekciót is nyújt. A La Roche-Posay megalkotta az első gyógyszertárakban kapható CC krémet, a ROSALIAC termékcsalád legújabb tagját, mely kifejezetten a kipirosodásra hajlamos érzékeny arcbőrre lett kifejlesztve. Korrigálja és elfedi a kipirosodásra hajlamos, érzékeny arcbőr tüneteit.

1_LRP Rosaliac CC.jpg

A 30-as fényvédővel ellátott nappali arckrém egy lépésben fedi el a bőrhibákat és kiegyenlíti az arcszínt. Kettős hatású:

  • Coverage (fedés): A különleges pigmentkeveréknek köszönhetően hatékonyan és tartósan fedi el a kipirosodott területeket.
  • Correction (korrekció): A szabadalmazott, természetes Ambophenol kivonat semlegesíti a pirosságot.

Az ígéretek szerint frissítő, nem zsíros, könnyedén eloszlatható a textúrája, és gyorsan beszívódik, nem hagy foltot. A pumpás kiszerelésnek köszönhetően egyszerűen, kényelmesen alkalmazható. Az arcbőr megnyugszik, hidratált lesz, egységesebbnek látszik, a bőrpír láthatóan és hosszan tartóan korrigált lesz. Egy univerzális árnyalatban érhető el, amely igazodik a világos és a normál bőrszínhez. A CC krém helyettesíti a nappali arcápolót és az alapozót.

Minden típusú érzékeny, kipirosodásra hajlamos, akár rozaceás arcbőrre használható. Parabén-mentes, hipoallergén, nem komedogén és bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.

Ajánlott fogyasztói ára 5.299 Ft (50 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása