Smink & Makeup

Kényeztető argán olajos termékek a The Body Shoptól

2014. szeptember 19. Katushka

A modern mindennapok rohanó és hektikus életvitelében gyakran elfeledkezünk arról, hogy egy pillanatra megálljunk, szünetet tartsunk és kicsit kényeztessük magunkat. Nyilván mindenkinek megvan a maga relaxációs rutinja. Most ehhez szeretne hozzátenni a Body Shop az új argán olajos termékeivel. 

49202_l_.jpg

Az új, marokkói argán olajas termékcsalád egyik legizgalmasabb tulajdonsága a rendkívül széles termékpaletta elsőként ilyen soktagú a Bath & Body kategóriánkban.  A bőséges választék tökéletes lehetőséget ad arra, hogy mindenkit megtalálja a számára legszimpatikusabb termékeket és kiszereléseket az otthoni relaxációs rituáléhoz. 

Mindenek előtt legfontosabb, hogy megteremtsd a hangulatot! Halványíts a világításon és gyújts pár finom illatú gyertyát, majd jöhetnek sorra a lépések:

1. Lépés - Tisztítás

  1. Masszírozd be a Wild Argan Oil bőrradírt a száraz bőrbe
  2. Mosd le az elhalt hámsejteket a Wild Argan Oil masszázs szappannal, hogy megszabadulj minden feszültségtől és fejezd be a zuhanyozást hideg vízzel.  
  3. Vidd fel valamelyik tápláló arcmaszkunkat és merülj el egy kád meleg és megnyugtató Wild Argan Oil habfürdőben. Ez a hideg-meleg váltás nagyszerűen stimulálja a bőr vérkeringését. 

2. Lépés - Hidratálás

  1. Törölgesd a bőrt gyengéden szárazra, majd vidd fel a még nedves bőrre a Wild Argan Oil testvajat vagy testápolót, így valóban be tudod zárni a nedvességet a bőrbe
  2. A kiválasztott hidratálót mindig felfelé, a szív irányába kell bemasszírozni körkörös mozdulatokkal. 

3. Lépés - Kényeztetés

  1. Végül, a tökéletesen ragyogó befejezéshez vidd fel a bőrre a Radiant olajat, hogy tetőtől-talpig selymesen puha és aranylóan ragyogó legyen a bőröd. Ezzel a termékkel a hajat is bátran át lehet fésülni.
  2. Az extra száraz területeket kend be a Wild Argan Oil Miracle Solid Oil Tips & Toes balzsammal.
  3. Végül vidd fel az ajkakra a Wild Argan Oil Solid Oil Lip balzsamot a puha és ápolt ajkakért.

arganoel-linie_body-shop.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása