Smink & Makeup

Forradalmi újítás a Body Shoptól a körmeink számára

2014. október 21. Katushka

Amikor arra gondolunk, hogy milyen a tökéletes körömlakk, akkor egyből bevillan, hogy legyen tartós, erős fedésű és nem utolsó sorban, hogy száradjon baromi gyorsan. Amikor pedig a bőrünk ápolására gondolunk, akkor pedig az juthat eszünkbe, hogy ápoljon és mindenképp olyan anyagokat tartalmaz, mely nem károsít. Viszont ha eddig körömlakkra gondoltunk, ilyen gondolat szerintem nem sokunkban merült fel, pedig jogos lenne az elvárás! Most, a The Body Shop kifejlesztett egy forradalmian új megoldást, ami nem csak szép de egyáltalán nem is árt, sőt...

The-Body-Shop-Contest-to-Win-Color-Crush-Nail-Polish-Oct-2014.jpg

Természet ihlette 24 új színárnyalat, amely nem csak a körmödön mutat jól, hanem a lelkedet is felvidítja. Durva kémiai anyagoktól mentes, 100% vegán, állatkísérletek nélkül előállított körömlakk. Méltányos Közösségi Kereskedelemből származó  marulaolajat tartalmaz, amely extra ragyogást ad a körmeidnek és gyorsan szárad.

The-Body-Shop-Colour-Crush™-Nail-Polish.jpg

Van egy úgynevezett ’3-mentes’ formulájuk, ami azt jelenti, hogy a  körömlakk nem tartalmaz durva kémiai anyagokat, formaldehidet, formaldehid gyantát és kámfortA DBP-t (Dibutyl Phthalate) és Toluene-t pedig kérdés nélkül kihagyták már a lakkjaikból. Annak ellenére, hogy nem tartalmaz durva kémiai anyagokat, teljes fedést biztosít, gyorsan szárad, könnyen kezelhető és bőrgyógyászatilag is tesztelt. 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása