Smink & Makeup

Nincs többé gond a rendkívül érzékeny bőrrel: Eucerin termékek hiperérzékeny arcbőrre

2014. november 06. spacegirl

20131115_Eucerin_07_0724.jpg

Feszülő és égő érzés, valamint kipirosodás – akiket érint, azok ismerik a túlérzékeny bőr kellemetlen tüneteit. A epidemiológiai tanulmányok alapján minden korábbinál több ember észleli magán a túlérzékeny bőr tüneteit. Európában úgy becsülik, hogy az emberek akár 50 százaléka is érintett lehet. Az Eucerin új termékei azonnali és hatékony megoldást ígérnek és a probléma forrásánál szabályozzák a bőr érzékenységét okozó folyamatokat.

A termékcsalád két termékvonalból áll: az UltraSensitive és az Anti-Redness bőrpír elleni termékekből. Mindkét termékvonal innovatív, vegyi anyagoktól mentes formulája SymSitive-et tartalmaz, egy olyan aktív összetevőt, amelyet kifejezetten a túlérzékeny bőrre fejlesztettek ki. Az eredmény: a bőr azonnal megnyugszik, enyhülnek a túlérzékenység jelei – mint például a feszülő és égő érzet –, valamint hosszan tartó védelmet biztosít a bőr hiperreaktivitása ellen. 

Az Eucerin UltraSensitive termékek a tökéletes választás, ha túlérzékeny az arcbőr és emiatt az illető feszülő és égő érzést szokott tapasztalni. Az innovatív, vegyi anyagoktól mentes formula növeli a bőr toleranciaküszöbét, valamint a bőrön kialakuló kellemetlen tünetek azonnali és tartós enyhülését hozza. Ha rendszeresen, hosszabb időn keresztül használják, a termék segít javítani a bőr önvédelmi rendszerét, ezáltal a bőr sokkal jobban fogja viselni a külső hatásokat, valamint nem fog túlzott reakciókat mutatni.

Az Eucerin Anti-Redness Bőrpír elleni termékeket érdemes választani, ha a bőr a túlérzékenység mellett hajlamos a kipirosodásra, azaz rosaceara vagy couperosara. A SymSitive hatóanyag mellett az Eucerin Anti-Redness licochalcone A-t is tartalmaz, azaz a kínai édesgyökér kivonatából készített aktív összetevőt, amely hatásosan csökkenti a pirosságot, és megnyugtatja a gyulladt bőrt. Akik nemcsak enyhülést keresnek a kellemetlen tünetek ellen, hanem szeretnék észrevehetetlenné is tenni a bőrükön kialakult vörösséget, az Eucerin Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 terméket ajánlják. Ez a krém zöld pigmenteket is tartalmaz, amelyek azonnal egyenletes arcszínt biztosítanak.

A termékek nem tartalmaznak illatanyagot, tartósítószert, parabéneket, paraffinokat és alkoholt, valamint – az Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25 termék kivételével – színezőanyag- és emulgeálószer-mentesek is. Annak érdekében, hogy meg lehessen védeni a termékeket a szennyeződés és az oxidáció ellen, speciális, szennyeződésmentes csomagolást használtak. Ez többek között egy önzáró adagolófejjel ellátott légmentes flakont jelent, amely hatékony és szennyezőanyagoktól mentes ápolást biztosít a túlérzékeny bőr számára.

A termékcsalád tagjai:

20131115_Eucerin_14_1473.jpg

  • Eucerin UltraSensitive arctisztító tej, 100 ml: 3 050 Ft
  • Eucerin UltraSensitive arcápoló száraz bőrre, 50 ml: 4 985 Ft
  • Eucerin UltraSensitive arcápoló normál, vegyes bőrre, 50 ml: 4 985 Ft
  • Eucerin Anti-Redness Bőrpír elleni színezett nappali arcápoló FF25, 50 ml: 4 805 Ft
  • Eucerin Anti-Redness Bőrpír elleni arcápoló, 50 ml: 4 805 Ft

Az Eucerin termékek megvásárolhatók a partnerpatikákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása