Smink & Makeup

Teszt: Öregedésgátló korrektor a ráncok és karikák ellen

2014. december 01. Katushka

Hiszek abban, hogy egy fiatal nőnek nincs szüksége ránctalanító krémekre, viszont abban is hiszek, hogy a megelőzésre igenis szüksége van. Nekem hála égnek még nem igen vannak ráncaim, de 29 évesen még ne is legyenek :) Minden esetre néha azért előfordul, hogy karikásak a szemeim. Ilyenkor előszeretettel használom a szemalatti karikaeltüntető termékeket. Viszonylag több terméket kipróbáltam erre a célra. Voltak közöttük nagyon jó termékek, de volt pár nagyon silány is. 

unnamed.png

Nemrég volt szerencsém kipróbálni az Xtreme Lashes új Jo Mousselli szemalatti korrektorát, ami hozta az Xtreme Lashes-től várt minőséget. Ez olyan titkos fegyver, amit minden nő táskában jó ha ott van. Nemcsak „elfedi” a bőrhibákat, mint egy szokványos alapozó, hanem táplálja és regenerálja is a bőrt. A tartós, vízálló korrektor kiváló hatását a liposzómás forma biztosítja, amely képes a hatóanyagokat mélyre, a sejtekig juttatni. Többfunkciós összetétele hidratáló, gyulladáscsökkentő (mirtusz olaj, kamilla) és háromféle antioxidánssal (máriatövis, dipeptid karnozin és e-vitamin) harcol a veszélyes szabad gyökök, a bőrszárazság, a ráncok és a szarkalábak ellen. Műszempilla kompatibilis és bőrgyógyászok által tesztelt.

DSC08035.JPG

A korrektor egyébként kiszerelését tekintve a toll és a stift között van valahol. Formája toll, viszont az aplikátor része szivacsos. A szivacson van több, apróbb lyuk, amint keresztül kijön a festékanyag, miután egyszer-kétszer megcsavartuk a tollat. Tapasztalataim alapján egyébként egy szemre bőven elég, ha egyszer csavarunk csak a tollon, mert így pont annyi festék jön ki, amennyire szükség van. Mivel ferde, szivacsos az aplikátora, ezért ha csak magunkon használjuk, nagyon kényelmes vele felvinni a korrektort. Viszont annak érdekében, hogy a lehető legtermészetesebben oszlassuk el a festékanyagot érdemes az ujjbegyünkkel, apró ütögető mozdulatokkal "bemasszírozni" a bőrünkbe. 

DSC08039.JPG

DSC08037.JPG

A fedése közepes, tehát az enyhe karikákat nagyon szépen eltünteti. Az alapozóval nagyon jó összhangot alkotnak, nem csomósodik a bőrön és nem ül be az apróbb ráncokba. A textúrája közepesen sűrű, a finishe pedig lágy, selyemszerű, de nem fényes. Nagyon jól tart, nekem tökéletesen a helyén maradt, például egy átbulizott éjszakán is :)  

Több árnyalatban is létezik természetesen. Hozzám a legjobban a Neutral árnyalat áll. Akinek viszont világosabb bőre van, az inkább a Fair árnyalatot válassza.

unnamed.jpg

Névtelen_1.jpg

Én nagyon elégedett vagyok ezzel a termékkel, mert valóban nagyon szép a fedése, tartós és az árát tekintve egyáltalán nem horror a többi hasonló termékhez képest. Ráadásul most ha jól láttam akciós is az Xtreme Lashes oldalán! Most 6 285 forint helyett csak 5 031 forintba kerül. :)

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása