Smink & Makeup

Celeb make-under - Így változtak át a filmvásznon a 2015-ös Golden Globe jelöltjei

2015. január 10. Katushka

Holnap este kerül megrendezésre a 2015-ös Golden Globe gála, ahol is ismét felvonul a sztárvilág színe-java. Természetesen ezzel is fogunk foglalkozni, ahogy eddig minden évben, de most, ebben a posztban nem épp a "szépítő sminkekről" fogunk beszámolni. Ugyanis egy valamirevaló film hátterében számos, nagynevű makeup artist van, akikről méltatlanul kevés szó esik. Na de itt van a Vogue és mi is :), akik nem feledkeznek meg róluk. 

into-the-woods_witch_1200x800edit.jpg

Itt van mindjárt Reese Witherspoon, akit a  legjobb színésznőnek jelöltek, dráma kategóriában, a Wild című filmben. Itt határozottan nem a Doktor Szöszi szerepében fog tündökölni. A filmben Reese személyi sminkese és egyébként a sminkes csapat vezetője is Robin Mathews volt, aki nem kisebb filmekben dolgozott már, mint például a Dallas Buyers Club, Alkonyat filmek, Óz, a hatalmas. 

golden-globes-transformations-6-reese-witherspoon-wild.jpg

A következő jelölt Meryl Streep, akit a legjobb női mellékszeperlő díjra jelöltek az Into The Woods című filmben. Mit is lehet erről a sminkről elmondani? Talán, hogy Merylnek nem épp az előnyös vonásait hangsúlyozták ki, de ha valaki elvállal egy boszorkány szerepet, akkor ne is várjon mást :) Az ő sminkjéért J. Roy Helland felelt, aki már több filmben is sminkelte a színésznőt, például az Ördög Pradat visel című filmben. 

golden-globes-transformations-5-meryl-streep-into-the-woods.jpg

A következő színésznőnk Emma Stone, akit szintén a legjobb női mellékszereplő díjra jelöltek a Birdman című filmben. Azért ezen a képen is jól látszik, hogy mennyit számít a hajszín. Egy életrevaló nőből így lehet egy huszárvágással sápkóros nőt varázsolni. A filmben a sminkes csapat vezetője Judy Chin volt, aki szintén nagy nevű produkciókban vett részt korábban, például: A fekete hattyú, A requiem egy álomért és a Véres gyémánt.  

golden-globes-transformations-1-emma-stone-birdman.jpg

A következő jelölt, az én személyes kedvencem, Jennifer Anniston, akit a legjobb női színésznő címre jelöltek a dráma kategóriában, a Cake című filmben. Szó se róla, nála sem a ragyogó bőrére fektették a hangsúlyt, de egy ilyen drámai szerepnél furcsa is lett volna egy tip-top kis nő :) A Cake című filmben a sminkes csapat vezetője Angela Levin volt, aki már többször dolgozott együtt a színésznővel, például a Förtelmes főnökökben, a We're the Millers, de az ő nevéhez fűződik a Van Helsing is.

golden-globes-transformations-2-jennifer-aniston-cake.jpg

Forrás: Vogue.com

Ti nézni fogjátok a díjátadó gálát?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása