Smink & Makeup

Végre hozzánk is megérkeztek a tégelyes Labello ajakbalzsamok!

2015. február 09. spacegirl

labello_tegelyes_ajakbalzsam.jpg

Az apró, bájos tégelyek hidratáló komponensekben, shea vajban és mandula olajban gazdag Labello balzsamot rejtenek, és málnás, kókuszos, vaníliás, illetve original változatban érhetők el. Ezekkel a kis balzsamokkal pillanatok alatt varázsolhatod bársonyosan lággyá az ajkaidat! Ott a helyük a te neszesszeredben is!

  1. A Labello Coconut ajakbalzsam kókuszos illata garantáltan jókedvre derít, miközben a Hydra IQ-t, mandula olajat és shea vajat tartalmazó formulája ellenállhatatlanul lággyá teszi ajkaid.
  2. A Labello Raspberry Rosé ajakbalzsam egy igazi telitalálat, kimondottan akkor, ha Valentin-napra készülsz. Romantikus rózsás árnyalata, és finom málnás illata garantáltan elvarázsolja majd a kedvesedet is!
  3. Ha ajkaid regenerációra vágynak, kezdd az alapokkal! A Labello Original ajakbalzsam nemcsak hidratálja, de meg is nyugtatja ajkaid, enyhíti az érzékeny bőrfelület kiszáradását, és segíthet visszaállítani ideális vízháztartását.
  4. Ha te is szereted az édességeket, a Labello Vanilla & Macadamia ajakbalzsamot mindenképpen ki kell próbálnod! Bódító vanília, kényeztető textúra, kellemes fény az ajkakon.

Már kaphatók a DM üzleteiben, ajánlott fogyasztói áruk 919 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása