Smink & Makeup

Egységesítő ápoló az öregedés jelei ellen: Garnier Miracle Skin Cream

2015. február 10. spacegirl

garnier_miracle.jpg

A Garnier két új terméke a ”csodakrém” nevet kapta. Olyan öregedés elleni bőrátalakítókról van szó, amelyek azt ígérik, hogy az öregedés jeleit minden bőrtípuson azonnal láthatóan és tartósan is javítják.

A Garnier Miracle Skin Cream 12 szabadalmat és 7 aktív hatóanyagot tartalmazó formulája segít felvenni a harcot az öregedés jelei ellen. Az alkalmazkodó textúra ragyogóvá teszi a bőrt és enyhíti az öregedés látható jeleit. Megfiatalítja a bőrtónust, a bőr ragyogóbb, simább és egyenletesebb, selymesebb tapintásúnak érződik. 24 órán át hidratál. Hosszútávon pedig az öregedés jelei láthatóan csökkennek: a kevésbé látható ráncokért és foltokért, a feszesebb bőrért. A bőr tónusa egységesebb és simább lesz. A koncentrált összetétel és a SPF 20 tartósan csökkentik és harcolnak a bőr öregedésének jelei ellen.

A szemkörnyékápoló alkalmazkodó textúrája a bőrrel érintkezve átalakul, és koncentrált fényt szabadít fel, amely optikailag korrigálja az öregedés jeleit a szemkörnyéken. Azonnal egységesíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Tartósan látható eredményt ígér már 28 nap után - segít csökkenteni az öregedés jeleit, feszesít és segít regenerálni a bőrt a szemkörnyéken.

Ajánlott fogyasztói árak:

  • Nappali krém: 3 299 Ft
  • Szemkörnyék ápoló: 2 699 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása