Smink & Makeup

Triplán koncentrált erő a feszesebb arcbőrért: Eucerin Volume-Filler bőrfeszesítő szérum

2015. február 12. spacegirl

ecn_14494_volume_filler_booster_2014_12_pr.jpg

A szérum termékek manapság igen divatosak, nem véletlenül. A koncentrátumok és szérumok nagyon könnyű állagú termékek, ennek köszönhetően optimálisan szívódnak fel a bőrben és ott még jobb hatást tudnak kifejteni az arckrémekhez képest. Különösen magas hatóanyag koncentrációjuknak köszönhetően még intenzívebb eredményt tesznek lehetővé.

A bőr öregedése sokféleképp jelentkezik: a kor előrehaladtával a nők nemcsak a ráncokra panaszkodnak egyre gyakrabban, hanem arra is, hogy arcuk fáradtnak, feszültnek vagy szomorúnak tűnik. Ez nemcsak a ráncok miatt van, hanem azért is, mert az arcbőr az idő előrehaladtával veszít feszességéből és teltségéből. Minél teltebb az arc, annál üdébb és fiatalosabb az arckifejezésünk. Épp ezért fejlesztette ki az Eucerin bőrgyógyászokkal együttműködve a Volume-Filler Bőrfeszesítő termékcsaládot, amely hatékonyan állítja helyre az arcbőr feszességét és teltségét.

ecn_14506_volume_filler_booster_2014_24_pr.jpg

 

A még fiatalosabb megjelenés és a még teltebb bőr érdekében az Eucerin szakértői tovább bővítették a Volume-Filler termékcsaládot egy bőrfeszesítő szérummal. Az új termék hatékonyan állítja helyre a bőr teltségét és javítja az arckontúrokat. Három aktív összetevője a bőr különböző rétegeit célozza meg.

  1. A magnólia kérgéből nyert magnolol hatóanyag növeli a teltségért felelős sejtek méretét és számát.
  2. Az oligo-peptidek serkentik a legfelső bőrréteg kollagéntermelését, felpezsdítik a bőr anyagcseréjét, és fokozzák a szervezet azon belső folyamatait, amelyek a fiatalabb bőr sejtjei között megfigyelhetők.
  3. A hialuronsav gondoskodik a bőr felső rétegének intenzív hidratáltságáról, és ezáltal közvetlenül tünteti el a bőrszárazság miatt kialakuló finom ráncokat.

Hogyan kell használni?

Mindig az arc alapos megtisztítása az első lépés, majd pedig gyengéden bele kell masszírozni a szérumot a bőrbe, és rövid ideig várni, amíg az teljesen beszívódik. Emellett az is fontos, hogy az ezt követő arcápolást mindig az egyedi bőrtípushoz igazítsuk, és azt a szérum után alkalmazzuk, mivel a szérum termékek nem tartalmaznak nagy számban lipideket, amelyek rendkívül fontosak ahhoz, hogy védjék a bőrt a kiszáradás és a környezeti hatások ellen. Célszerű a mindennapos kiegészítő ápolás részeként fényvédő hatású terméket is használni, amelyek megvédik a bőrt az UVA és UVB sugaraktól, megakadályozva a napsugarak által okozott korai bőröregedést.

Az Eucerin Volume-Filler Bőrfeszesítő szérum kapható a partnerpatikákban, ajánlott fogyasztói ára 9 115 Ft (30 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása