Smink & Makeup

Új micellás arclemosó az Eucerintől: DermatoCLEAN 3 az 1-ben

2015. február 14. spacegirl

dermatoclean_micellarcleansingfuid_3in1.jpgNapközben por, smink, izzadság és egyéb szennyeződések terhelik a bőrt, ezért néha úgy érezhetjük, mintha maszkot viselnénk. A megfelelő mindennapi arctisztítás az első alapvető lépés az egészséges és ragyogó bőr elérése érdekében, és a további arcápolás is csak így lehet eredményes. A tisztítás elősegíti a természetes regenerációs folyamatot, és optimálisan előkészíti a bőrt a további ápolásra.

Az Eucerin DermatoCLEAN arctisztító termékek a bőr minden igényét kielégítik, és figyelembe veszik a nők kozmetikai elvárásait is. Az érzékeny bőrön is tesztelt arctisztító termékek illat-, színezőanyag-, alkohol-, paraben- és anionos felületaktív anyagoktól mentesek annak érdekében, hogy minden bőrtípussal kompatibilisek legyenek, és megfeleljenek a legmagasabb bőrápolási követelményeknek.

Az új Eucerin DermatoCLEAN 3 az 1-ben micellás arclemosó kényelmes használatot biztosít, mivel egy lépésben távolítja el a bőrről a szennyeződéseket, a szem környékéről a sminket, és egyben tonizál is. A bőr tiszta, friss és ragyogó lesz. Használata: Vattakorong segítségével vidd fel az arcra, a nyakra és a dekoltázsra. Nem kell leöblíteni. használd minden nap reggel és este. Minden bőrtípusra, akár érzékeny bőrre is használható. A terméket kontaktlencsét viselők is használhatják.

Ajánlott fogyasztói ára 3.190 Ft (200 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása