Smink & Makeup

Új arctisztító gél és micellás olaj a Vichy-től

2015. február 16. spacegirl

Az arcápolás az arcbőr alapos, bőrtípusnak megfelelő tisztításával kezdődik. Megnehezíti a választást, hogy rengeteg különböző textúrájú lemosó érhető el. A kiválasztásnál figyelembe kell venni a bőrtípusunkat, a környezetünk szennyezettségének mértékét, illetve hogy sminkeljük-e az arcunkat vagy sem. A Vichy most megújult tisztítócsaláddal, valamint két vadonatúj termékkel - az első gyógyszertári micellás olajjal és egy frissítő géllel - kiegészülve nyújt megoldást a mindennapos arctisztításhoz.

vichy_micellas.jpg

FRISSÍTŐ ARCTISZTÍTÓ GÉL: a környezetszennyezés és a kemény víz hatásai ellen

Frissítő gél, amely eltávolít minden szennyeződést a bőrfelszínről. A textúra habbá változik, és csökkenti a kemény víz okozta kellemetlen érzetet. Használata után az arcbőr tiszta és friss lesz. A formula moringa kivonatot tartalmaz, amely hat a légszennyezés káros hatásaival szemben. Gyümölcsös-virágos-gyógynövényes illata hozzájárul a tiszta és friss arcbőr érzetéhez.

Ajánlott fogyasztói ára: 4.499 Ft (200 ml)

BŐRSZÉPÍTŐ MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ OLAJ: tisztító, ápoló micellás olaj minden bőrtípusra

Ultra-hatékony olaj, amely alaposan, de kíméletesen távolít el minden szennyeződést, felesleges faggyút és sminket (még a vízállót is), miközben ápolja az arcbőrt. Az olajat tartalmazó micellák gyorsan és hatékonyan vonzzák magukhoz a szennyeződéseket. Az olajos textúra vízzel érintkezve tejes állagúvá alakul, és tiszta, nem zsíros érzetű arcbőrt hagy maga után. A száraz bőr számára komfortérzetet biztosít, a zsíros bőrről pedig eltávolítja a felesleges faggyút. Az olaj teafa és fehér virágok illatjegyeit viseli.

Ajánlott fogyasztói ára: 4.610 Ft (125 ml)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása