Smink & Makeup

Teszt - GlideLiner ajándékcsomag

2015. február 25. Katushka

Aki régóta követ minket, az tudja, hogy több alkalommal is teszteltem már Xtreme Lashes szemceruzákat. És akkor azt is tudja, hogy mennyire szeretem őket. Leginkább a MAC Prolong ceruzáihoz tudom őket hasonlítani.

dsc08646.JPG

Nagyon krémes a textúrájuk, intenzív a színűk, könnyű velük dolgozni és pillanatok alatt megszáradnak, úgy hogy 12-16 órát alsó hangon kibírnak a szemen, mindenféle elkenődés nélkül. Most ez a két szemceruza sem különb az előzőktől. Ami izgalmas bennük, hogy a két ceruza 4 színt tartalmaz. Nyilván ezáltal picit kisebbek, mint az eredeti kiszerelés, de bánja fene. Arra tökéletes, hogy ha például elmegyünk bulizni és tovább akarjuk erősíteni a színeket, akár egészen világos és barna színben, akkor bőven elég egy ceruzát a party táskába tenni és kész is.  Viszont az nagyon fontos, hogy a kupakot mindig visszategyük a végére, mert mivel egy krémes ceruzáról van szó, így könnyebben kiszárad, mint egy sima ceruza. Persze ez nem jelenti azt, hogy 5 perc után kiszárad, de ha 1-2 napig szellőzik, akkor ez előfordulhat. 

Apropó party táska. Most is egy elég jó kis szettet sikerült összeállítani. A szett tartalmaz két darab szemceruzát, mindegyik végén más-más színnel, egy (szerintem) világbajnok ceruzahegyezőt és egy kis clutch táskát, amibe ezek és a legfontosabb dolgok beleférnek - zepi, telefon, kulcs, pénz és persze a szemceruza :). És ha már összeállt a party szett, akkor nézzük, hogy milyen színeket is találunk benne konkrétan.

Rose Gold - Truffle

dsc08612.JPG

A Rose Gold árnyalat leginkább a belső szemzugba javasolt vagy az alsó vízvonalra, így optikailag nagyíthatjuk a szemünket. A Truffle árnyalat pedig egy nagyon mély barna árnyalat, amit egészen nyugodtan használhatunk a nappali sminkünkhöz, mert nagyon szépen kiemeli a szemet és egész nap a helyén marad!

dsc08615.JPG

dsc08616.JPG

dsc08618.JPG

truffle_rose_gold.jpg

Sapphire - Cognac

dsc08622.JPG

Ez a duó már egy látványosabb hatást hivatott varázsolni, köszönhetően a mély, metál finisű árnyalatnak. A Sapphire egy nagyon sötét kék, metál fényű árnyalat, a Cognac pedig bronzos barna. Mindegyik színt nagyon szépen lehet satírozni, így többféle sminket is készíthetünk vele.

dsc08624.JPG

dsc08625.JPG

dsc08627.JPG

xtreme_lashes_glide_liner_glamour_ceruza_teszt_cognac.JPG

saphire.jpg

Az ilyen lágy, krémes textúrájú ceruzákat és sokkal jobban szeretem egy lapos ferde ecsettel felvinni a szememre, mert így tényleg nagyon precízen lehet dolgozni. Ilyenkor nem kell mást tenni, mint a ceruza helyével kicsit "összekenni" az ecsetet és mint egy tust, úgy használjuk.

Jól látható a képen, hogy mennyire intenzívek és talán elég annyit mondanom, hogy az eltávolításukhoz nem elég egy egyszerű sminklemosó kendő, érdemes kétfázisú lemosóval rámenni, mert azzal lehet igazán szépen eltávolítani. 

Az ára szerintem alaphangon is korrekt, de most ezt a szettet kedvezménnyel (20%) lehet megrendelni, így 16 620 forint helyett most 14 125 forintba kerül. Érdemes rendelni, mert tényleg nagyon jó minőségről van szó és tudtommal ezeket a ceruzákat nagyon hamar el szokták kapkodni :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása