Smink & Makeup

A Lush nyuszija befutott a pompás, illaton ünnepi kollekcióval

2015. március 19. Katushka

Idén április 5-6 lesz Húsvét ünnepe. Nem sok cég rukkol elő erre az ünnepre saját kollekcióval, a Lushnál viszont ez már hagyománnyá vált. Ahogy a korábbi években is, most is bemutatjuk Nektek, hogy milyen csodadolgok közül lehet választani, ha természetes kényeztetésre vágysz :)

CAROTT SZAPPAN

6497-carrot-soap_web-1-360x360.jpg

carrot-360x360.jpg

Ez a ragyogó és vidám, répa formájú szappan gyökeresen eltér minden mástól. A bergamott és a szíciliai citrom szívvidító olajai gondoskodnak róla, hogy semmi ne zavarhassa meg a boldogságodat. A tömb közepében lévő nyuszi nem véletlenül ugrál örömében, hiszen ez a szappan is pálmaolajmentes alappal készül.

Ára: 1 690 forint/ 100g

HOPPITY POPPITY FÜRDŐGOLYÓ

hoppitypoppity-500x500.jpg

Egyszer fent, egyszer lent. Ha éppen lent vagy, pattanj fel újra ezzel a lekesen pezsgő kisnyuszival. Segíts neki beugrani a kádba, és friss, gyógynövényes élményben lesz részed, amitől olyan vígan fogsz kandikálni, mint egy nyuszi, aki a fűben ül.

Ára: 1 190 forint/ 80g

SOMEWHERE OVER THE RAINBOW

somewhere_over_the_rainbow_full-500x500.jpg

Ha egy szelet szivárvánnyal fürdesz, a gondjaid pillanatok alatt semmivé olvadnak. Ez a szappan rózsakivonatot, szicíliai mandarint és neroli olajat tartalmaz, hogy könnyedén végigtáncolhass az életen.

Ára: 1 690 forint/ 100g

POT O' GOLD TUSFÜRDŐZSELÉ

pot_of_gold-500x500.jpg

Mesebeli kényeztetés - kincset érő összetevők és gazdag, édes illat. Nagyon aranyos! Fürödj ezzel a zselével, és aranyéleted lesz, mert bőröd selymes puhasággal hálálja meg a gondoskodást. Az extra kényeztetést nyújtó zselé édesnarancs-olajjal, mirhagyantával, friss ananászlével és vaníliakivonattal teszi ragyogóvá a zuhanyozás perceit, miközben téged pompás illatúvá varázsol.

Ára: 3 190 forint/ 240g

GOLDEN EGG

6495-golden-egg-single-for-web-2-360x360.jpg

Aranyszínben csillogó luxusfürdő ÉS fürdőbomba egyben, a Honey I Washed the Kids illatával! Kell ennél többet mondani?
Külső rétege luxusfürdőből készült, ezért amikor bedobod a kádba, először lesüllyed, majd amikor a fürdőgolyó-belső elkezd pezsegni, pazar mézes-karamellás illatot árasztva a felszínre emelkedik. Külsejének pompás csillogását a környezetbarát (műanyagmentes) csillám adja, mely a vizet gyönyörű aranysziporkákkal szórja tele.
A tojás külső rétege a kolumbiai San José Békeközösségből származó kakaóvajjal készül. Fair trade, minősített bio termék, melynek különlegessége, hogy illatmentesített, így a kakaó természetes csokiillata nem uralkodik el az aranytojás illatkompozícióján. Ezt a kakaóvajat használják a Therapy és a Peace masszázstömbök készítéséhez is.

Ára: 1 490 forint/ 100g 

FLUFFY EGG

fluffyegg-single-500x500.jpg

Illata ugyanolyan, mint a Mmmelting Marshmallow Moment luxusfürdőé és a The Godmother szappané - kinek kellenek ezután a csokitojások? A vattacukor illata még a legnagyobb édességrajongókat is teljes megelégedéssel tölti el.

Ára: 1 190 forint/ 125g

IMMACULATE EGGCEPTION (PINK)

immaculateeggceptionpink-500x500.jpg

Ez a gigantikus méretű húsvéti tojás mindenkinek tökéletes ajándék. Rázogasd meg és próbáld kitalálni, mi van benne! Amikor feltöröd, azt fogod látni, hogy még egy fürdőbomba rejtőzik a belsejében – vagy egy mininyuszi, vagy egy minicsibe. Fantasztikus fürdőgolyónk sárga és rózsaszín változatban kapható. Mindkettő ugyanazt a finom illatot árasztja, melyben van tonizáló hatású, izgis citromolaj, frissítő grapefruitolaj és édesen nyugtató hangulatú fair trade vaníliakivonat is, mely Ugandából, a Rwenzori-hegységből származik. Ha bedobod a meleg vízbe, gyönyörű rózsaszínűre, sárgára és narancsszínre festi a fürdődet. Ahogy a fürdőgolyó elpezseg, az élénk színek kibomlanak és naplementét festenek a kádba.

Ára: 2 490 forint/ 260g

RAINBOW BRIGHT AJÁNDÉKCSOMAG

rainbow_bright-500x500.jpg

Hagy magad mögött a szürke felhőket ezekkel a napsugaras különlegességekkel, melyek derűssé teszik a zuhanyozást és a fürdést. Egy tündöklő, vidám szelet a szivárványból elmossa a gondokat, az aranyló zselé pedig olyan, mintha a mesék világából pottant volna a kezedbe...

Tartalma:

  • Somewher Over The Rainbow szappan 120g, 
  • Pot O' Gold zselé 100g.

Ára: 3 990 forint/ 220g

FUNNY BUNNY AJÁNDÉKCSOMAG

funny_bunny-500x500.jpg

Ez a vidám, kajla fülű kisnyuszi sok vidám fürdőélményt tartogat a számodra. Ifjaknak és örökifjaknak egyaránt nagyszerű ajándék!

Tartalma:

  • Carrot szappan 100g,
  • Green Fun gyurmaszappan 100g,
  • Whoosh tusfürdőzselé 100g,
  • Grass tusfürdő 100g.

Ára: 7 690 forint/ 400g

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása