Smink & Makeup

Absolute Woman: új illat a bruno bananitól

2015. március 20. spacegirl

bruno_banani_parfum.jpg

A bruno banani új női parfümje az Absolute Woman egy játékos, nőies illat, mely felfedi személyiséged mind vidám, jókedvű, mind erős határozott oldalát.

Kedves vagy pajkos? Az Absolute Womannek nem kell választania. Pillanatok alatt képes játékos kislányból érzékien vonzó nővé változni, és ennek a férfiak nem tudnak ellenállni. A lányok szeretik nyitott személyiségét és inspirálja őket újabb és újabb őrült ötleteivel. A barátjának lenni felér egy utazással, mely tele van édes meglepetésekkel, és váratlan fordulatokkal.

Az ördögszarv formájú üveget a bruno banani signature női illat ihlette. A világos koral színű üveget és csomagolást is a rózsaszín grapefruit inspirálta, feltűnő és tökéletesen passzol viselőjéhez.

Lédús grapefruit nyitja gyümölcsös fejillatot. A fűszeres rózsabors váratlan lendületet ad az addig könnyed nyitánynak és feltárja a gyümölcsös-virágos illat csábító oldalát, és egy utazásra hív, mely még rengeteg meglepetést tartogat. Az alap illatban az édes ámbra és a vanília elegye tovább hangsúlyozza az illat szemtelenül pimasz stílusát.

Be kell vallanom, hogy ez a parfüm nagyon nem az én világom, főleg a rózsabors erőteljes illata miatt. Inkább tavaszi, esetleg őszi viselet, és sokkal inkább nappali, mint esti parfüm. A tartóssága közepes-gyenge, egy fél nap után már nem sok érződik belőle.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása