Smink & Makeup

Micellás termékek a Helia-D-től: sminklemosó víz és arctisztító kendő

2015. március 26. spacegirl

A micellás termékek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, így nem csoda, hogy sorra érkeznek az újabb és újabb változatok. Szerencsére a hazai, elérhető árú kategóriának is van már erős versenyzője.

helia-d_micellas.jpg

A Helia-D Micellás sminklemosó víz kettős hatású, gyengéden tisztítja és ápolja is a bőrt. Eltávolítja a sminket, emellett nyugtató és hidratáló hatású a száj- és a szemkörnyéken is. A benne lévő micellák magukhoz vonzzák a szennyeződéseket és sminket, így segítve azok könnyű és kíméletes eltávolítását a bőrről, alkohol vagy szappan használata nélkül. A benne lévő B5 provitamin táplálja a bőrt és segít a nedvesség visszapótlásában. Úgy kell használni, hogy a micellás vízzel átitatott vattakorong segítségével finoman áttöröljük az arcot, szemet, ajkat. Nem szükséges leöblíteni. Ára 1.190 Ft (200 ml).

A Helia-D Micellás sminklemosó és hidratáló arctisztító kendő szintén kettős hatású, gyengéden tisztít és ápol. Eltávolítja a sminket, emellett nyugtató és hidratáló hatású a száj- és a szemkörnyéken is. Gyulladásgátló, sebregeneráló és hámképző hatóanyagokat tartalmaz, melyek késleltetik a bőr kiszáradását is. A csomag 24 db kendőt tartalmaz. Úgy kell használni, hogy kihúzunk egy kendőt a csomagból, majd a tasakot gondosan visszazárjuk az öntapadós füllel, hogy megelőzzük a kendők kiszáradását. Gyengéden áttöröljük vele az arcot, a szemeket, illetve a sminkelt részeket. Ára 1.190 Ft (24 db).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása