Smink & Makeup

Újdonságok a VICHY-től érzékeny szemre és problémás bőrre

2015. március 31. Katushka

Tavasszal a VICHY több újdonsággal is előrukkol, ami a sminkelést illeti. Ez egyik azoknak szól, akik állandóan a szemfesték lemosásával küzdenek úgy, hogy ráadásul érzékeny a szemük, vagy kontaktlencsét viselnek, a másik pedig azoknak, akiknek az arcán nem egyenletes a bőrszín. De vegyük őket szépen sorba.

VICHY Pureté Thermale szemfesték lemosó - Extra kíméletes lemosó érzékeny szemekre


vichy-purete-thermale-szemfesteklemoso-erzekeny-szemre-1_1.jpgAz új Vichy Pureté Thermale szemfestéklemosó B5-provitaminnal és búzavirág kivonattal gazdagított összetevőinek köszönhetően kíméletesen, a szemkörnyék irritációja nélkül távolítja el a sminket. Érzékeny szeműeknek és kontaktlencsét viselőknek is alkalmas. Olyan kíméletes, hogy a szemek pihentető borogatására is bevethetjük.

Tipp: Nedvesítsünk át két vattakorongot a Vichy Pureté Thermale szemfesték-lemosóval, hűtsük le őket hűtőben pár percig, majd illesszük őket lehunyt szemhéjunkra és így relaxáljunk. Nyugtatja a fáradt szemeket és segít leapasztani a duzzanatokat. 

Ajánlott fogyasztói ár: 3 895 Ft / 150 ml

 

 

 

Vichy Dermablend alapozó - Tartós fedés természetes érzéssel és matt hatással

vichy-dermablendalapozo-3.jpg

A Vichy Dermablend korrekciós alapozó természetes fedést biztosít a sötét karikák, a bőrpír és az egyenetlen bőrtónus ellen. Különleges, professzionális formulája magas koncentrációban tartalmaz pigmenteket a tökéletesebb fedés biztosítása érdekében. Ezért korrektorként is használhatjuk, akkor is, ha egyébként nem is viselünk alapozót.

Tipp: Az apró bőrhibák fedéséhez vigyük fel a Vichy Dermablend alapozót egy vékony sminkecsetre, majd finom, pontszerű mozdulatokkal fedjük el az apró bőrhibákat, pigmentfoltokat, egyenetlenségeket.

 Nem komedogén, illatanyagmentes, SPF 35

Ajánlott fogyasztói ár: 5 599 Ft / 30 ml

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása