Smink & Makeup

Magas szintű fényvédelem zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre az Eucerintől

2015. április 12. spacegirl

_eucerin18453_1.jpg

Világszerte minden 8. fiatal és minden 4. felnőtt nő szenved a pattanásos és zsíros bőr problémáitól. Legtöbbjük tisztában van vele, hogy bőrüknek fényvédelemre van szüksége, de félnek attól, hogy a használt termék ragadós, zsíros és kellemetlen érzést hagy majd maga után, valamint eltömíti a pórusokat, és ezáltal még tovább rontja bőrük állapotát. Az Eucerin új termékeit úgy fejlesztették ki, hogy tökéletesen alkalmazkodjanak a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr igényeihez – minden nap és mindenhol.

Az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+ termék megfelel az ilyen bőrtípus által támasztott igényeknek és a vásárlók elvárásainak is. A megbízható UV-szűrőket, biológiai sejtvédelmet és faggyútermelődést szabályozó technológiát alkalmazó ultrakönnyű krém-gélt kifejezetten zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre fejlesztették ki. Az eredmény: a legmagasabb szintű dermokozmetikai fényvédelem, azonnali és hosszan tartó matt arcbőr.

Az arcbőr van leginkább kitéve a napsugárzásnak, ezért itt van szükség a legerősebb fényvédelemre. Ez az oka annak, amiért az Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra termék a sejtek és a DNS védelmét biztosító összetevőket is tartalmaz.

  • Licochalcone A (Glycyrrhiza Inflata): Az édesgyökérből nyert hatóanyag a legfelső bőrréteghez eső legközelebbi rétegekben fejti ki hatását. A hatékony antioxidáns hatóanyag itt semlegesíti az UV sugarak hatására képződő szabadgyököket, és ártalmatlanítja őket. Ez azért fontos, mert a szabadgyökök különféle folyamatokat indíthatnak el a bőrben, például a kollagéntermelés csökkenését, ezáltal károsítják a sejtstruktúrát.
  • Glicirretinsav: egy másik természetes eredetű aktív összetevő, amely védi a sejtben található DNS-t a napsugárzás ellen, és támogatja a bőr saját DNS-javító mechanizmusait.
  • L-karnitin: Az aminosavakhoz hasonló L-karnitin nevű hatóanyag – amelyet a testünk természetes úton is termel – elősegíti a zsírsavak szállítását a sejtek mitokondriumába, ahol azok lebontása és anyagcseréje történik. Ez megakadályozza a zsírsavak faggyúvá alakulását, ezáltal jelentősen lecsökkenti a bőr felszínén megjelenő faggyú mennyiségét.
  • Lipidmegkötő pigmentek: A három mattító hatású lipidmegkötő pigment egyedi kombinációja azonnal megszünteti az arc fénylését, és száraz, matt, nem ragadós érzetet hagy maga után.

eucerin_sun_1.jpg

Az új, ultrakönnyű Eucerin Sun Színtelen napozó aerosol spray FF30 terméket úgy fejlesztették ki, hogy a legújabb széles spektrumú UV-szűrők, illetve különösen az érzékeny, valamint a zsíros, pattanásokra hajlamos bőr számára szükséges biológiai sejtvédő hatóanyagok is megtalálhatók legyenek benne. A könnyen használható aeroszolos kiszerelés lehetővé teszi a gyors és folyamatos felvitelt, és a nehezen elérhető testrészeken is egyszerűen alkalmazható. A vízálló termék azonnal beszívódik és kellemesen felfrissíti a bőrt, valamint puha, nem ragadós érzést hagy maga után a bőrön. Használata zsíros, pattanásokra hajlamos bőrre is ajánlott.

A termékcsalád tagjai:

  • Új: Eucerin Sun Oil Control napozó krém-gél arcra FF50+, 4.300 Ft 
  • Új: Eucerin Sun Színtelen napozó aerosol spray FF30, 4.990 Ft 
  • Eucerin Sun Színtelen napozó spray FF50, 5.760 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása