Smink & Makeup

Új arckrém azoknak, akiknek kevés idejük jut az alvásra: Vichy Idealia Skin Sleep

2015. április 13. spacegirl

idealia_skin_sleep_arc.jpg

Alváshiány, éjszakázás és rossz minőségű alvás: ezeket szinte minden modern nő ismeri. Az arcbőrnek éjszaka nincs elég ideje regenerálódni és nem meglepő, hogy ezt nappal a tudomásunkra hozza. A tüneteket mindnyájan jól ismerjük: „gyűrött” vonások, duzzadt, karikás szemek, fakó arcszín... A Vichy most bemutatja az arcbőrápolás új lépését: az Idéalia Skin Sleep éjszakai krémet, amely rendszeres használat mellett még egy rövid éjszaka után is reggelre szebb, üdébb és kipihentebb arcbőrt biztosít.

Hová tűnt a bőröm ideális állapota?

Bőrünk alvás nélkül nem tudja beindítani természetes regenerációs folyamatait. A bőr regenerációjának „csúcs időszaka” legtöbbünknél éjfél és éjjel egy óra között van (lefekvési időponttól függően). Ennek a folyamatnak a zavartalan lezajlása befolyásolja leginkább arcbőrünk későbbi állapotát. A bőrmegújulás eme kulcsfontosságú időintervallumát „az arcbőr mély álmának” neveztük el.

A Vichy Idealia Skin Sleep 6 olyan aktív hatóanyagot tartalmaz (glicirrizin-sav, hialuronsav, LHA, B3-vitamin, koffein és ápoló olajok), amelyek az arcbőr különböző funkcióit támogatják a természetes regeneráció hatékony segítése érdekében. 

vichy_idealia_skin_sleep_nyitott.jpg

Azt ígéri, hogy használata után a bőr hidratáltabbnak, nyugodtabbnak tűnik és kevésbé látszódnak rajta a fáradtság jelei. A bőr üdébb lesz és visszanyeri komfortérzetét. A gél frissességét és a balzsam tartalmasságát ötvöző, finom zöldtea és jázmin illatú érzéki textúra igazi kényeztetés a bőrnek. 

Ajánlott fogyasztói ára 7.499 Ft (50 ml). Kizárólag gyógyszertárban kapható.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása