Smink & Makeup

Szempillaspirál érzékeny szeműeknek a La Roche-Posay-tól: Respectissime Extension

2015. április 18. spacegirl

lrp_respectissime.jpg

A szemkörnyék ápolása különös odafigyelést igényel, hiszen az arcunk legérzékenyebb területről van szó, melyet nap mint nap kiteszünk a smink, a számítógép előtt töltött hosszú órák és a szennyezett levegő negatív hatásainak. Különösképpen nehéz az érzékeny bőrűek számára megtalálni azokat a kozmetikumokat és sminktermékeket, melyek hatékonyak és nem okoznak irritációt, kipirosodást és viszketést.

A La Roche-Posay újdonságai az intoleráns, allergiára hajlamos bőrűek és az extra érzékeny szeműek számára nyújtanak megoldást annak érdekében, hogy a sminkelés és a mindennapos szemkörnyék-ápolás hatékony, de emellett a lehető legkíméletesebb legyen. A különleges szemkörnyékápoló után most már elérhető a Respectissime Extension szempillaspirál is, amire a karácsonyi csomagok révén emlékezhettek.

la-roche-posay-spiral.jpg

A Respectissime Extension egy "minimalista összetételű" (csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazó), hosszabító és szempilla-ívelő szempillaspirál érzékeny szeműeknek. Speciális polimert tartalmazó formulájának köszönhetően a szempillák felszínét borító keratinréteg lesimul, a természetes eredetű viaszokból álló formula pedig tökéletesen bevonja és íveli a pillákat. A Respectissime Extension szempillaspirál hosszantartó és kíméletes megoldást jelent a kontaktlencsét viselők és az érzékeny szeműek számára egyaránt. Illatanyag- és parabénmentes, illetve hipoallergén.

Ajánlott fogyasztói ára 4.999 Ft (8.4 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása