Smink & Makeup

Nyereményjáték! Jön a nyár! Ragyogjon a bőröd a Guerlain Joli Teint-el!

2015. április 23. Katushka

Van egy gondlat, ami szerintem mindannyiunk fejében megfordult már így, vagy úgy.

Vannak lányok, akiknek mindig egészséges és ragyogó a kinézetük. Olyan szép a bőrük, mintha most érkeztek volna haza egy napsütéses vakációról.

guerlain-terracotta-joli-teint-summer-2014.jpg

Bizony! Bizony! Jön a tavasz és a nyár is. Ilyenkor mindenkinek felpezsdül a vére és alig várjuk, hogy végre lehessen napozni, pihenni. Télen nem különösebben izgat, hogy világos a bőröm, de ilyenkor, amikor 7 ágra süt a nap és belenézek a tükörbe, nem annyira dob fel a fal fehér arcom... Ilyenkor szoktam csalni, hogy nekem is olyan legyen az arcbőröm, mintha most jöttem volna haza a tengerparti nyaralásról :) Erre megvannak a megfelelő eszközök, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen termékeket, hol és hogyan használunk! 

Nagyon sokféle bronzosító terméket lehet már kapni, de van egy közülük, vagyis inkább egy duo, ami az abszolúte kedvenc lett! Ez a Terracotta Joli Teint alapozó és púder duó. A púder használható önmagában a finoman ragyogó és napsütötte bőr eléréséhez, vagy kiegészítésként a színezett fluid tetejére a gyönyörű eredmény érdekében, miközben a bőr friss és szép marad.

3 nap napsütés 3 másodperc alatt!!!

2014-ben, a Guerlain feltalálta az új Terracotta Joli Teint healthy glow alapozót, mely azonnal a napfény lágy sugarával emeli ki a bőr szépségét. Most, a Guerlain újítása az első Terracotta healthy glow púder, mely finoman pezsdíti fel a bőrt, miközben rózsa vagy barack szín csillogásával kelti életre az arcszínt… Egy szempillantás alatt, a Terracotta Joli Teint kihangsúlyozza az arcszínt és a nyár első napsugarainak természetes ragyogását kölcsönzi a bőrnek.

TERRACOTTA JOLI TEINT Natural Healthy Glow Powder Duo

guerlain.jpgEgy púder két egymást kiegészítő színű árnyalattal: az alapvető minimum, hogy minden nő saját, szépségének ragyogását mutatja meg, miközben egy kevés élénkséget ad hozzá. Élénk pink vagy barackszín, melyet össze lehet keverni a napsütötte színű púderrel, hogy kirobbanóan ragyogó szín legyen a végeredmény… . Egy simító mozdulat egy púderecsettela két szín spontán összekeveredik, és körkörös felviteli mozdulattal eldolgozva a bőrön a Guerlain “3” metódusát használva a homloktól az arccsont felé majd az állat érintve természetes ragyogás és az első napsugarak tűnnek fel az arcon.  Egy kevés barack vagy pink szín az orcákra, és a látvány még frissebb lesz. Rózsaszín a szőkéknek, barackszín a barnáknak…

A Terracotta Joli Teint púder 4 lágy és finom harmóniában készen áll minden bőrszín felélénkítésére:

  • 00 Blondes Clair
  • 01 Brunettes Clair
  • 02 Blondes Naturel
  • 03 Brunettes Naturel

 TERRACOTTA JOLI TEINT Beautifying Foundation - SPF 20 – PA++

guerlain_1.jpgEz az alapja a hibátlan egészséges ragyogásnak; kisimítja, egyenletessé teszi, meleg színűvé varázsolja, megvilágítja az arcot, miközben egy arckrém jótékony hatását kínálja. Formulája pigmentekben és olajokban gazdag, mégis könnyű, eltakarja az egyenetlenségeket anélkül, hogy sok lenne. SPF 20 napvédelemmel ellátva, védi a bőrt az UV sugaraktól, megtartva minden fiatalosságát és szépségét.

Most lehetőségetek adódik, hogy Ti is kipróbáljátok a Guerlain ikonikus Natural Healthy Glow Powder Duo-ját. Három szerencsést sorsolunk ki a helyesen válaszolók között, akik egy-egy TERRACOTTA JOLI TEINT Natural Healthy Glow Powder Duo-t nyerhetnek.

Nem kell mást tennetek, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre és regisztrálni a játékba. És ha dupla esélyt szeretnél magadnak adni, akkor oszd meg ezt a posztot a saját Facebook oldaladon!

A nyereményjáték most indul és 2015. 04. 30. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatja el a nyertesnek a forgalmazó, akiket emailben fogunk értesíteni május 1-ig. A nyertesek május 4-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. A játékosok nevét és email címét a játékot szervező Dovex Kft. megkapja. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása