Smink & Makeup

Ne feledkezzetek meg a fényvédelemről! - Anthelios XL

2015. május 05. spacegirl

anthelios_collage.jpg

A fényvédelem általában csak akkor jut az eszünkbe, amikor már mindennapos a verőfényes napsütés. Pedig sajnos a káros sugarak nemcsak akkor ártanak a bőrünknek. Ha az arc fényvédelméről van szó, akkor részemről a La Roche-Posay Anthelios XL az első számú választás. Ez a termékvonal idén még jobb minőségű textúrákat kínál, amelyek minden bőrtípus, még a legérzékenyebb bőr esetén is kiválóan alkalmazhatók, illetve egy újdonságot is bevezettek, a napvédő BB krémet.

ANTHELIOS XL, Napvédő krém SPF 50+

Megerősített Mexoplex + Baikalin védelemmel. Rendkívül magas UVA-UVB-sugárzás elleni védelemmel,  és hosszúhullámú UVA-sugárzás elleni új, hatékony védelemmel.  Krémes textúrája nem hagy fehér nyomot. Nem zsíros és nem ragad.  Normál vagy száraz bőrre ajánlott.  Fotostabil. Nem komedogén. Fokozottan vízálló. Illatanyagmentes. Paraben-mentes. Hipoallergén. SPF 30 faktorszámú változatban is.

Ajánlott fogyasztói ára: 4.899 Ft (50 ml)

ANTHELIOS XL, Napvédő BB krém SPF 50+

Az Anthelios első, kifejezetten napérzékeny bőrre kifejlesztett BB kréme. Univerzális árnyalat, alkalmazkodó pigmentekkel.  Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt minimalista összetétel. Illatanyagmentes. Paraben-mentes. Fokozottan vízálló. 5 hatás egy alkalmazásban: véd, hidratál, nyugtat, ragyogást ad, egységesít. 

Ajánlott fogyasztói ára: 4.899 Ft (50 ml)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása