Smink & Makeup

Megújult az Eucerin AQUAporin ACTIVE termékcsaládja

2015. május 30. spacegirl

ecn_15410_aquaporin_active_11_pr.jpg

Nemcsak a testünknek, hanem a bőrünknek is van saját belső órája, amely az adott napszaknak megfelelően működik. A késői fekvés és az esti arcápolás hiánya másnap szemmel látható nyomokat hagy a bőrünkön: a tükörbe nézve reggel táskás szemekkel, illetve fakó és fáradt bőrrel találhatjuk szembe magunkat. Bár eddig valószínűleg nem a belső óra jutott elsőre eszünkbe a bőrünkről, a tudományos kutatások szerint nagy szerepe van abban, hogy arcbőrünk ragyogó maradjon.

Az áteresztő-képesség este a legmagasabb, ez pedig azt jelenti, hogy az arcápoló termékek este és éjjel a leghatékonyabbak, mert ekkor egyrészt könnyebben hatolnak a bőrbe, másrészt megakadályozzák a vízvesztést. A bőr áteresztő képessége délben a legalacsonyabb, ennek következtében az arcápolási termékek kevésbé szívódnak be a bőrbe. Épp ezért kiemelten fontos, hogy reggel is vigyünk fel bőrápoló terméket, hogy annak aktív összetevői be tudjanak jutni a bőrbe, mielőtt az áteresztő képessége csökkenni kezdene.

Amennyiben a bőrünkben elegendő aquaporin (vízszállító csatorna) található, akkor megfelelően hidratált marad. Az aquaporinok olyan különleges membránfehérjék, amelyek meggátolják a bőr kiszáradását, és a bőr saját, belső nedvességelosztó csatornáiként működnek, olyan létfontosságú anyagokkal táplálva azt, mint például a glicerol. Az aquaporinok a bőr belső órájával összhangban termelődnek, vagyis reggel több, este pedig kevesebb.

Az Eucerin megújult AQUAporin ACTIVE termékcsaládja ennek jegyében megadja bőrödnek azt, amire mindig is vágyott – a megfelelő időben. A legfontosabb információk a megújult AQUAporin ACTIVE termékcsaládról: minden termék illatanyag- és parabenmentes lett, újdonság a szemkörnyékápoló fém applikátor vége, amely hűsítő felvitelt biztosít, a szemkörnyékápolóban új összetevő a ginzengkivonat.

Az AQUAporin ACTIVE termékcsalád tagjai:

  • Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál, vegyes bőrre 50 ml, 4.770 Ft
  • Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém száraz bőrre 50 ml, 4.770 Ft
  • Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém UV-szűrővel FF25 50 ml, 5.195 Ft
  • Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló 15 ml, 4.480 Ft

Az Eucerin termékeket keresd a partnerpatikákban!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása