Smink & Makeup

Újabb meglepi box, ezúttal Anyukáknak!

2015. május 31. Katushka

Egyre inkább terjednek el a "beauty boxok" kishazánkban is. Ebben a posztban is most egy ilyen meglepi boxról olvashattok, viszont most ez inkább az anyukáknak lehet izgi, tekintve, hogy a Mommy Mia előrukkolt ezzel a jó kis ötlettel, hogy az anyukáknak is összeállítsanak egy-egy "zsákbamacska" csomagot. A mechanika nagyjából hasonló pl. a PixiBox-hoz. Néhány havonta összeáll A csomag, ezt bizonyos időpontig meg lehet rendleni, majd várhatjuk a postást, hogy milyen meglepik is lapulnak a csomagban. 

És hogy mi is a Mommy Mia küldetése? Mamának lenni kemény dió, hiszen a rengeteg örömteli pillanat mellett, számtalan kihívás elé állít nap, mint nap. Azt szeretnék, hogy a MOMMY MIA BOX szállítási napjai piros betűs napok legyenek az anyukák naptárában. A MOMMY MIA BOX egy doboznyi meglepetés… mert megérdemled :-)

mommy_mia_box_janka.jpg

Miért jó dolog a Mommy Mia box?

Kapsz egy szépséges dobozt TELE meglepetéssel. A tartalom nagyjából kéthavonta megújul, így mindig más, 5-7 gondosan és sok-sok szeretettel, általuk összeválogatott minőségi termékre (köztük 1-1 termékminta/kupon is előfordulhat) tehetsz szert.

Mert elég széles termékpalettából szemezgetnek, és szigorúan szelektálnak azért, hogy csak és kizárólag pozitív meglepetés érjen. A kicsinek és Neked is szeretnének örömet okozni, így mindig vegyesen rejtenek meglepit a dobozba mamának, babának egyaránt.

Mert pénzt spórolsz vele, ugyanis igen kedvező áron juthatsz hozzá a dobozban található termékekhez, próbálhatsz ki újdonságokat, vagy éppen megismerhetsz még nem annyira ismert, de annál szuperebb márkákat.

A doboz ára 4870 Ft, a benne található meglepik összértéke viszont akár a duplája is lehet ennek.

Érdemes tehát résen lenni, már a juniusi boxból már most nagyon kevés van, ami rendelhető!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása