Smink & Makeup

Nyári sminkek az AVON-tól

2015. június 18. Katushka

Nyáron is nagyon fontos, hogy milyen sminktermékeket választunk magunknak. Talán a legfontosabb, hogy megfelelő napvédővel legyenek ellátva a termékek. Ezután jön nálam a prioritási sorrendben a praktikum, majd a szín. 

AVON Mega Effects vízálló szempillaspirál

mega_effects_vizallo_szempillaspiral_black_2799_ft_22947_3.jpgA Mega Effects első generációs szempillaspirálról már volt nálunk teszt. Most kicsit finomítottak rajta. Az AVON egyedi kialakítású Mega Effects szempillaspirálja egy vízálló verzióval bővül, mely megaintenzív fekete színét az ultrafekete szilikonpigmenteknek köszönheti. Így tartósan ébenfekete, panorámaszerű, dús szempillákat rebegtethetünk ezen a nyáron. Az AVON Mega Effects szempillaspirál különleges keféje tökéletesen illeszkedik a szempillák természetes formájához, így segít dúsítani és ívelni a pillákat. Használata rendkívül egyszerű, hiszen hajlítható fogantyúja segítségével mindenki könnyedén beállíthatja a számára legmegfelelőbb szöget a szempillák tökéletes kifestéséhez.

 

Normál ár: 2 799 Ft

AVON Ideal Luminous arcpirosító – új Warm Flush és Deep Plum árnyalatok

Az AVON selymes hatású pirosítója, az Ideal Luminous két új árnyalattal bővül, melyek üde színt és finom ragyogást kölcsönöznek orcánknak. A Warm Flush meleg rózsaszínes pírt, míg a Deep Plum árnyalat finom mályvás kontúrt varázsolnak arcunkra, hogy az hamvasan üdén tündökölhessen a nap bármely szakában.

AVON Ideal Luminous arcpirosítók tökéletes útitársak, hiszen az apró dobozkájuk ecsetet és tükröt is rejtenek, így bárhol és bármikor megigazíthatjuk sminkünket.

fotorcreated_4.jpg

Normál ár: 3 229 Ft

AVON Chromes szemkontúrceruza és AVON Négyes szemhéjpúderpaletta

chromes_szemkonturceruza_blackened_night_1398_ft_20891.jpgNyáron bánjunk nyugodtan bátrabban a színekkel! Rajzoljuk meg a szemkontúrt az új AVON Chromes szemkontúrceruza hat krómos árnyalatának egyikével, majd szemhéjunkat árnyaljuk az AVON Négyes szemhéjpúder-paletta segítségével. Utóbbi most két új színpalettával bővült, melyeket a víz alatti világ ihletett. Az Underwater Paradise esetében a víz felszínét tükröző türkizes, kékes, míg a Precious Shells összeállításban inkább a tenger mélységeit szimbolizáló barnás, mélykékes-, zöldes színek játsszák a főszerepet. A két új paletta 4-4 színe illetve a Chromes szemceruza 6 igéző árnyalata így határtalan lehetőséget biztosít szemünk hangsúlyozására.

fotorcreated.png

negyes_szemhejpuder_precious_shells_2499_ft_02725.jpg

negyes_szemhejpuder_underwater_paradise_2499_ft_00992.jpg

Normál árak:

AVON Chromes szemkontúrceruza: 1 398 Ft
Árnyalatai: Blackened Night, Night Star, Flashy Steel, Ultra Violet, Galactic Green, Twilight, Sparkle
AVON Négyes szemhéjpúder paletta: 2 499 Ft

AVON Glow kétvégű szemceruza és AVON Glow körömlakk

Gyönyörű látvány, amikor a napfény megcsillan a vízen, a fényes felületeken vagy éppen a sminkünkön. Az AVON Glow tündöklő újdonságival garantáltan magunkra vonzzuk majd mi is a tekinteteket ezen a nyáron.

Az új AVON Glow kétvégű szemceruza segítségével remekül kiemelhetjük barnaságunkat. A kétféle ceruza – az aranyszínű Golden Nude és a smaragd Emerald - mindkét színe harmonizál egymással, így akár egy időben is használhatjuk őket alsó- illetve felső szemhéjunkon.

avon_glow_ketvegu_szemceruza_emerald_1398_ft_43133.jpgavon_glow_ketvegu_szemceruza_golden_nude_1398_ft_43828.jpg

Annak érdekében, hogy körmeink is tündökölhessenek a napfényben, válasszuk az AVON Nailwear Pro+ hosszantartó körömlakkok új Glow árnyalatainak egyikét – vagy akár mindkettőt. A Flaming Orange vibráló narancssárga, míg a Plush Berry élénk rózsaszín ragyogást kölcsönöz körmeinknek.

fotorcreated_5.jpg

AVON tipp: Az AVON Glow kétvégű szemceruza esetében a sötétebb árnyalatot a felső-, míg a világosabbat pedig az alsó szemhéjon alkalmazzuk. Kísérletezzünk kedvünkre a hatásokkal.

Normál árak:

AVON Glow kétvégű szemceruza: 1 398 Ft
AVON Glow körömlakk: 1 398 Ft

AVON ajakfilc és új AVON Bold színmegújító ajakrúzs árnyalatok

Korall, babarózsaszín, pink, fukszia, narancssárga, piros, nude vagy barna. Ezer és egy lehetőségünk van, hogy élénk, krémes vagy éppen vibráló színekre fessük ajkaink. Az új AVON érintésálló ajakfilc 8 pompás színárnyalatban kapható, melyek mindegyike tartós színt kölcsönöz ajkainknak bármilyen körülmények között. A fényes, tartós ajakfilc használata rendkívül egyszerű, nem ragad és a felvitel után azonnal megszárad. Első lépésben rajzoljuk körbe ajkaink kontúrját, majd második lépésként töltsük ki a színnel.

ajakfilc_mood.jpg

A klasszikus ajakrúzsok kedvelőinek is tartogat az AVON újdonságokat. Az AVON Bold színmegújító ajakrúzsok ugyanis most négy új meleg árnyalattal bővülnek, melyek tökéletes kiegészítői lehetnek a nyári sminkünknek.

fotorcreated_2_1.jpg

fotorcreated_6.jpg

Normál árak:

AVON ajakfilc: 2 099 Ft
AVON Bold színmegújító ajakrúzs: 1 699 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása