Smink & Makeup

Új, korpásodás elleni Dercos samponok a Vichy-től

2015. június 24. spacegirl

Rohanó életmód, szennyezett környezet, stressz, fáradtság - ezek a tényezők mind hozzájárulhatnak a korpa megjelenéséhez. A száraz, viszkető fejbőr és a korpa kellemetlen tünetek, melyektől a lehető leghamarabb próbálunk megszabadulni. Tartós javulás azonban kizárólag a fejbőr állapotának javításával érhető el.

dercos-collage.jpg

A Vichy a fejbőrön élő mikroorganizmusok (a mikrobióm) vizsgálatával, bőrgyógyászok bevonásával fejlesztette ki legújabb Dercos korpásodás elleni samponjait, amelyek azt ígérik, hogy felveszik a harcot a korpával. A száraz, zsíros és érzékeny fejbőrre optimalizált, megújult formulák célzottan és hosszan tartóan segítenek megszüntetni a korpásodás kellemetlen tüneteit. Mind a három sampon nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

A samponok a mikrobióm technológiának, valamint a Selenium DS hatóanyagnak köszönhetően harmonizálják a fejbőr állapotát. Azt ígérik, hogy hatékonyságuk akár már az első használat után érezhető: segítenek eltávolítani a látható korpát és késleltetni a korpa megjelenését, megelőzik a fejbőr kiszáradását. Új, kellemesen friss illatuknak köszönhetően a haj laza, ápolt és friss, tiszta illatú lesz.

Ajánlott fogyasztói áruk: 3.999 Ft (200 ml).

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása