Smink & Makeup

Teszt - Sentiree hajregeneráló oldat - Első rész

2015. június 28. Katushka

Néhány hete érkezett egy megkeresés, amiben is egy új hajregeneráló termék kipróbálására kértek fel. Kértem némi pontosítást, hogy pontosan mi is ez a termék, majd ezek után úgy döntöttem, hogy nem én fogom kipróbálni a terméket, hanem az unokatestvéremre, Katára bízom ezt a nemes feladatot. A Sentiree Hajregeneráló Oldat különleges összetevőinek köszönhetően kiváló megoldást nyújt hajhullásra, zsíros hajra, korpás fejbőrre és seborrhoeára. Hála égnek legalább ilyen problémáim nincsenek, ezért is nem lett volna sok értelme annak, ha én próbálom ki, viszont az unokatesómnak sajnos nagyon ritka és nagyon vékony szálú haja van. Kapott is az alkalmon, hátha ez megoldás lesz a problémájára.  

img_4760_1.JPG

Amit mindenképp érdemes tudni a termékről, hogy mélyen hidratálja a hajhagymákat, ezáltal helyreállítja a fejbőr egészséges állapotát és ph értékét. A hajhullásos, korpás, zsíros haj problémákat már 2-3 hét alatt megszünteti, és folyamatos több hónapnyi használat során képes „felébreszteni” a már szunnyadó hajhagymákat, ezáltal serkenti az új hajszálak növekedését. Ezek persze az ígéretek, de a teszt azért teszt, hogy erre fény derüljön, valóban igazak e. 

img_4789.JPG

Mindenképp érdemes elmenni egy alapos haj diagnosztikára, ahol is megnézik a hajszálakat, fejbőrt, így meg lehet állapítani, hogy valóban érdemes e használni az oldatot. Egyeztettünk is rá egy időpontot. Korábban egyébként voltam már "haosnló" hajvizsgálaton, de ez mégis más volt, de persze nem csak azért mert nem engem vizsgáltak. Akkor csak egy kamera segítségéve megnézték a fejbőrömet, a hajszálakat, majd adtak egy-két terméket, amit használni kellett. Sok változást nem éreztem, de legalább egy csomó pénzbe került... Ez azért is volt más, mert most nem csak ez történt meg, hanem sokkal mélyebbre ható volt a vizsgálat. A diagnosztikát Kis Éva végezte el, aki egyébként trichológus, holisztikus hajgyógyász, skalpdiagnoszta, Energy szaktanácsadó, CORE Inergetix terapeuta és hormonegyensúly tanácsadó. Ennek a felsorolásnak a feléről még csak nem is hallottam korábban. Sőt... Nagyon nem is hittem az ilyen "hokuszpokuszokban". 

img_4786.JPG

img_4787.JPG

img_4770.JPG

De a lényeg, hogy a vizsgálat közben, láthattuk a kamerán keresztül, hogy milyenek is Kata fejbőre, hajállománya. Jól látható volt, hogy egy "egészséges" fejbőr, jobban mondva hajhagyma nem olyan, amilyen nála volt. Általában egy hajhagymából két erős hajszál nő ki. Sajnos az ő esetében ez nem így volt. Egy-egy vékonyabb szál próbálkozott, de a nagy részén csak világos kis piha hajszálak voltak. Így nyilván kevés haja van, ha nem is nő rendesen... Éva érdeklődött Kata egészségi állapotáról, de nem csak úgy hébe hóba, hanem egészen célirányosan tette fel kérdéseit, pl. az emésztéséről, nőgyógyászati dolgokról, bélrendszeri dolgokról. Ekkor kérdeztem, hogy miért épp ezeket kérdezi és erre azt a választ kaptam, hogy mert ezeket látja problémás területeknek a fejbőrön. Én nem is tudtam, hogy mint ahogy a kezünkön, vagy a lábunkon is megvannak a szerveink megfelelői, úgy a fejünkön is megtalálhatóak ezek. 

img_4788.JPG

Mindenképp javasolta a termék használatát, de azt is mondta, hogy érdemes lenne csinálni egy biorezonanciás állapotfelmérést, megnézve kifejezetten ezeket a területeket. Egy kíváncsi és bizakodó embernek meg nem kell kétszer mondani, hogy próbálja ki a talán megoldást nyújtó lehetőségeket. El is ment Kata erre a felmérésre és ott is kijött, hogy valóban "problémák" vannak az adott szervekkel, amiket jó lenne orvossal is megnézetni. 

A felmérés végén meg is kapta a Sentiree oldatot, amit a leírtaknak megfelelően kell használni, vagyis minden használat előtt alaposan fel kell rázni, és egyenletesen eloszlatni a kezelni kívánt területen. Utána finom mozdulatokkal bele kell dörzsölni a fejbőrbe az oldatot, hogy még jobban ki tudja fejteni a hatását. Kicsit vizes hatású lesz utána a hajtő, de pár perc alatt megszárad. Használat után 3-4 óráig nem szabad hajat mosni, ez fontos. Pár nap, vagy pár alkalom után azt tapasztalható, hogy mintha korpásodna a fejbőr, de az nem korpa lesz, hanem a fejbőrön lerakódott sok szennyeződés. Két hete megy a teszt. Ennyi idő alatt hatalmas változások még nem voltak, vagyis szemmel látható nem igazán, de kitartóan használja a terméket. Miután elfogyott az első flakon, vissza fogunk menni egy új hajdiagnosztikára, hogy megnézzük, van e valóban érdemi változás a használata után. Természetesen, amint megvan az eredmény, arról is be fogok számolni, hiszen akkor derül ki igazán, hogy mit is tud a Sentire. 

Van egy hivatalos videó is a termék használatáról

De amíg várunk a mi eredményeinkre, addig esetleg Ti is kipróbálhatjátok. Holnapig, vagyis június 29-ig lehet jelentkezni tesztelőnek ezen az oldalon. Szerintem érdemes egy próbát tenni :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása