Smink & Makeup

Újdonságok az Astortól

2015. július 20. spacegirl

Az Astor nagyon izgalmas újdonságokkal készült a nyárra, ezekről olvashattok most ebben a posztban.

 A rúzsok terén abszolút a matt árnyalatok a menők, így nem meglepő, hogy az új Soft Sensation Lipcolor Butter rúzsok is ilyen árnyalatokban érkeztek. Ezek a termékek ötvözik a csodálatos matt színeket és a kényelmes viseletet, mert a matt végeredény ellenére nagyon jól hidratálnak. Korábban már nálunk is olvashattatok egy Soft Sensation Lipcolor Butter rúzsról tesztet. A ceruza formának köszönhetően a felvitele könnyű, gyors és pontos.

A matt ajkak virágkorukat élik! Imádom ezeket a színeket, mert nagyszerűen kiemelik a sminkemet. Mindig egy intenzíven hidratáló ajakszínezőt kerestem és most végre megtaláltam az igazit! Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Matt árnyalatú ápoló ajakrúzsok azonnal hidratálják és kondicionálják ajkaimat, puhábbnak, lágyabbnak, tökéletesen ápoltnak érzem őket. Nem tudok betelni velük! - Heidi Klum

A szilárd és folyékony polimerek keveréke hosszantartó és kényelmesen viselhető réteget hoz létre ajkaidon, mely biztosítja a szín tartósságát is.  A vajszerű textúra puhának és krémesnek érződik, a bőrpuhító észtereknek köszönhetően. A formulában található dimethicone biztosítja az egyenletes fedést és a könnyedséget. Ezen felül bársonyosan gazdag, modern megjelenést kölcsönöz.

Az Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Matt rúzsok textúrája puha és krémes. Nem kell kompromisszumot kötni, hogy a csodálatos hatást, vagy a kényelmes viselhetőséget válasszam. Ajkaim órákon keresztül gazdagon színezettek és intenzíven mattak. - Heidi Klum

A Soft Sensation Lipcolor Butter Matt termékcsalád most 3 új árnyalatot tartalmaz:

astor_ruzsok_kollazs.jpg

  • #023 - pink
  • #026 - burgundi
  • #027 - csokoládé

Javasolt fogyasztói áruk 2.699 Ft.

A másik újdonság a Seduction Codes No. 3 dúsító és hosszabbító szempillaspirál, az Astor szempillaformázó spirálcsaládjának harmadik terméke. Ez a spiral lélegzetelállítóan hosszú és dús pillákat ígér, ráadásul csomósodás nélkül.

15586_dt_seduction_codes_mascara_no3.jpg

A szépítő összetétel méhviasszal segíti a dúsítást és karnaubaviasszal a hosszabbítást. Azt ígéri, hogy megemeli és megerősíti a pillákat anélkül, hogy összetapadnának a szálak. A pillák összecsomósodását gátló formulának köszönhetően a festék nem csomósodik, nem pereg le, így a smink egész napon át tökéletes marad, mégis könnyű eltávolítani a festéket.

A Pump-Up kefe könnyedén siklik, megnöveli a pillák vastagságá és látványosan hosszúra nyújtja őket. A kefe karcsú vége eléri a szem sarkaiban megbújó apró szálakat is, felfelé és kifelé emeli a szempillákat a tágranyílt szemekért.

A szemészek és bőrgyógyászok által tesztelt szempillaspirál érzékeny szemre és kontaktlencse viselők számára is megfelelő.

Az én 3. számú fegyverem a csábításhoz: Semmi sem csábítóbb a magassarkúnál... talán csak a hosszú, dús szempillák! Ha azonnali glamúrra vágyom, az Astor új Seduction Codes No. 3 Dúsító & hosszabbító szempillaspirálját használom. Ultra-hosszú, érzéki pilláim lesznek tőle, melyek tökéletesek ahhoz, hogy kacéran kilessek mögülük. - Heidi Klum

A Seduction Codes termékcsaládhoz hűen a hengeres tartályt tűzött minta díszíti, ez esetben dús vörösben, arany grafikával. A dekadens dizájnt kiemeli az aranyló csipke hatás a kupakon és a tubus alsó részén.

Javasolt fogysztói ára 1.999 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása