Smink & Makeup

AVON nyári újdonságok - Parfümök

2015. augusztus 03. Katushka

A múlthéten nekem is volt szerencsém részt venni az AVON nyári bloggertalálkozóján, ahol számos újdonsággal találkozhattunk. Most ezeket a termékeket fogom Nektek bemutatni, termékcsoportonként. Ebben posztban az új parfümöket fogom veletek megismertetni.

Avon Femme Icon parfüm

Az új AVON Femme Icon parfüm megtestesíti mindazt, amire egy nő vágyik: szépség, magabiztosság, csábítás, karizma. Az AVON új parfümje minden egyes nap megadja a hölgyeknek azt az érzést, hogy ők maguk a nőiesség megtestesítői. A virágos-fás-pézsmás illatkategóriába tartozó parfüm a csábító rózsa mellett a buja piros gyümölcsök és az elragadó pacsulival keveredik, melyek együttesen egy ikonikus illatkompozíciót alkotnak. Személy szerint nekem a sima Femme parfüm jobban tetszik, de ha valami, akkor a parfüm választás igazán szubjektív dolog :)

femme_icon_4099ft_27888.jpg

Normál ár: 4 099 Ft

AVON Today Tomorrow Always Daydream

Nincs is jobb, mint ébren álmodni. Ennek az ábrándozásnak az érzését szedi romantikus illatcsokorba az AVON új Today Tomorrow Always Daydream parfümje. A virágos-fás-friss illatkategória jellemzőit hordozó parfümben a jázmin és a gardénia jegyeit a szantálfa és a méz simogató akkordjai ölelik át, melyek nappali álmodozásra csábítanak.

todaytomorrowalwaysdaydream_4799ft_47779.jpg

Normál ár: 5 799 Ft

AVON Aqua

Hagyjuk, hogy a hűsítő hullámok magukkal ragadjanak bennünket. Az AVON Aqua parfümpáros az óceán csalogató kékségével és tisztaságával igazi felüdülést hoz a hölgyeknek és az uraknak egyaránt. A női verzió a kék ég akkordját, a kék lótuszt és az érzéki pézsma jegyeit hordozza, míg az erősebbik nem képviselői az óceánpermet, a kék geránium és a balti ámbra frissítő illatkombinációjával kényeztethetik érzékeiket.

avon_aqua_for_her_kolni_4099ft_06080.jpg

avon_aqua_for_him_kolni_3799_14456.jpg

Normál árak:

Avon Aqua for Her kölni: 4 099 Ft
Avon Aqua for Him kölni 3 799 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása