Smink & Makeup

Nyereményjáték azoknak, akik szívesen kipróbálnák magukat a modell szakmában

2015. augusztus 06. Katushka

Egy ideje elkezdtem együttműködni a White Model Management-tel. Ez az együttműködés abban nyilvánul meg, hogy több fotózásukon is én sminkelem a modelleket. Imádom az "új munkámat", mert nagyon jó a csapat, csupa fiatal dolgozik ott és mindenki nagyon jó fej. :)

Tudom, hogy nagyon sok lány tart a modellügynökségektől, mert sajnos kialakult egy igen negatív kép róluk... Meglehet, hogy vannak olyan ügynökségek, akikre ez a kép tényleg ráillik, de a White Model Management csapatára ez abszolúte nem igaz! Ha az lenne, akkor én biztos nem adnám a nevemet hozzá, gondolhatjátok! Mindenki nagyon segítőkész és itt nem probléma, ha a lányokat elkísérik a szülők adott esetben, így pl. anyuka is nyugodt, mert látja mi történik és a leendő modell is még nagyobb biztonságban érezheti magát, mert legalább egy ember van ott vele, akit biztosan ismer. De eddigi tapasztalatok alapján erre ha szükség is van, akkor is csak az első alkalommal, mert utána mindenki látja, hogy itt minden valóban a megbeszéltek alapján zajlik.

11850794_713723352090247_1408435948_n.jpg

Fontos azt is megemlítenem az ügynökségről, hogy ők végre nem a lehúzásra mennek. Értem ez alatt azt, hogy ha valaki a castingon valóban ígéretesnek tűnik és valóban elszánt, akkor az ügynökség állja az első portfólió fotózását, amiért más ügynökségek simán legombolnak 60-70 000 forintot... Ez az ügynökség részéről egy megelőlegezett bizalom.

janka.jpg

Most azoknak a lányoknak ajánlom elsősorban ezt a nyereményjátékot, akik szívesen kipróbálnák magukat a modellek csillogó, de annál dolgosabb világában. Nem kell mást tenned, mint ide kattintani és jelentkezni a castingra, ahol én is jelen leszek, hiszen én fogom elkészíteni a sminked! ;) Ha egyike leszel a 3 szerencsés nyertesnek, akkor teljesen ingyen elkészítik a portfóliódat, mely során profi sminkes, fodrász, stylist és fotós fog csakis rád figyelni, hogy a lehető legjobb képek készüljenek rólad! Ha pedig úgy alakul, hogy nem Te leszel az egyik nyertes, akkor is meg fognak keresni az ügynökségtől, ha látják benned a jövő modelljét! :)

A nyereményjáték ma indul és 2015. 08. 12-ig tart.

A nyerteseket 2015. 08. 13-án fogjuk kisorsolni és augusztus 18-ig tudnak visszajelezni. Amennyiben ez nem történik meg, úgy újrasorsolunk helyette.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása