Smink & Makeup

Nyerj L’homme Ideal Cologne parfümöt!

2015. augusztus 14. Katushka

Melyik hölgy ne álmodna a "tökéletes" férjről? Aztán szépen lassan mindenki kihúzza a biliből a kezét és rájön, hogy az igazán tökéletes férfi igazából csak a filmvásznon létezik, a valóságban azért van egy-két hibájuk :) Az viszont tény, hogy a pasik illata nagyon is befolyásoló tényező. Ha valaki igazán jól megválasztja a parfümjét, akkor még a csajok is utánafordulnak az utcán, mert nem bírnak magukkal :) Összegezve, tökéletes pali nincs, viszont ideális párt, férjet találhatunk magunknak, ha igazán akarjuk. De milyen is az ideális férj?

douglas-banner.png

A Guerlain szerint energikus, elbűvölő és hűséges! Persze nem árt, ha egy fokkal szebb az ördögnél (nekem mindig ezt mondták :) ). Sokan ábrándozunk a férfi külleméről. Sok esetben olyan palik tetszenek, amilyenek az akcióhősök, mint James Bond, vagy az új akcófilm, Az U.N.C.L.E. embere egyik főszereplője Henry Cavill. Ha nézzük ezeket a fickókat és elképzeljük hozzájuk ezt az illatot máris kiszaladhat a szánkon az a kósza kis gondolat, hogy: Na igen, ő tényleg tökéletes. 

De, hogy Ti is közelebbről megismerjétek Guy Richie új filmjét és eldönthessétek, vajon Ideális férfinak mondhatóak e a film főszereplői - ami taugusztus 20-tól teljes terjedelmében láthattok majd a mozikban - nézzétek meg az előzetesét.

1_original.jpg

A Guerlain új illata, ami a L’homme Ideal Cologne nevet kapta, jó választás lehet párodnak, hogy még tökéletesebb legyen. 3 fő illatjegye természetes, de mégis egyedi kombináció. 

  • Az éltető energia, az illat citrusos fejjegye nyitja az illatot. A grapefruit és narancs frissességét követi a szikrázó rózsabors és a bergamot. Végül, meglepetésként, a Campari illatharmóniáját érezhetjük.
  • A szívjegy varázsát egy édes, citrusos neroli és – micsoda meglepetés – a növekvő intenzitású mandula adja, amely a kezdettől fogva, egészen az utazás végéig jelen van. Ez az a pillanat, amikor az embert elönti az ellenállhatatlan vágy, hogy nekiessen szerelme nyakának.
  • A citrusos alapjegyet felrázza a férfias vetiver és a fehér pézsma duója. Illattesztek bizonyítják, hogy egy IDEÁLIS FÉRJ esetében, rendkívül tartós eredményre számíthatunk.

2015_l-homme_ideal_cologne_flacon_iw.jpg

Remélem kedvet csináltam az illathoz, hogy a Ti pasitok is még tökéletesebb legyen általa! Ebben a játékban 4 szerencsést sorsolunk ki, akik L’Homme Ideal ajándékcsomagot nyernek majd és másik 3 nyertest, akik pedig Az U.N.C.L.E. embere című filmhez tartozó mozis ajándékcsomagot nyernek majd. 

Nem kell mást tenned, mint válaszolni mind a 3 kérdésre és kitölteni az alábbi form-ot és drukkolni, hogy Te legyél az egyik szerencsés nyertes. Az egyik kérdés megválaszolásához Festy in Style is el kell látogatnod, ahol is további segítséget találsz. 

A játék most indul és 2015. 08. 21-ig tart. 

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatja el a nyertesnek a forgalmazó, akiket emailben fogunk értesíteni augusztus 24-ig. A nyertesek augustus 26-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. 

 

 

 

 

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása