Smink & Makeup

Családi programok a Volkswagen-találkozón szeptember 19-én a Hungaroringen

2015. szeptember 14. spacegirl

A Volkswagen márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott program lesz a most szombaton, szeptember 19-én megrendezésre kerülő márkatalálkozó.

comic.png

A nagyszínpad előtti rész továbbra is kizárólag a Golf generációkról szól, de más modellek is összejövetelt tartanak a helyszínen. Az oldtimer modellek mellett számos egyedi autó is érkezik a mogyoródi versenypályára, itt mutatkozik be a vadonatúj Touran, Transporter és Caddy. Az esemény fődíja ezúttal is egy Golf lesz: a százforintos tombolán egy 1999-es 1.6 Trendline Golf Cabriolet-t lehet megnyerni.

Persze nemcsak a fiúknak, hanem az egész családnak készülnek programokkal. A Transporter Hippifalu, amely éjszaka is nyitva áll, rengeteg programmal várja a gyermekeket is: ugrálóvár, csúszda, billiárdfoci és mászófal.

transporter-hippifalu.png

Lesz Bullimpia, azaz látványos és mulatságos játékok Transporterekkel:

  • Rak’n roll – Pakold meg a Tranyót pontosan 300 kilóval!
  • SzívaTour – Haluzd magad a célba!
  • Bulli Foci – Lőj kapura a Transporterrel!
  • Hippi Curling – Gurítsátok a Bullit a célvonalig!
  • Vakteszt – Ismerd fel vakon is a Transporter-alkatrészeket!
  • Pimp my Bulli – Rakd ki a puzzle-t a Transporterre!

A Continental Vezetéstechnikai pályán lesz gumiabroncs tesztelés, virtuális abroncsgyár bemutató, kresz park és kisautó vezetés gyerekeknek, készségfejlesztő és egyéb játékok gyerekeknek és felnőtteknek, illetve focikapuba rúgás. 

Ott lesznek a rendezvényen többek között a Hot Wheels, a Barbie és a Fisher-Price legújabb játékai. Illetve lesz autófestés Crayola termékekkel, Piko Kerti vasút bemutató, Megablocks építőjátékok, Crayola kreatív sarok, Chuggington Stack Track játszóasztal. 

A Europcar mini autókölcsönzőjében a kicsik Volkswagen motorokon és kisautókon, saját pályán ismerkedhetnek a közlekedési táblákkal, jelzőlámpákkal. Emellett egy játszótér is várja őket, csúszdázhatnak, libikókázhatnak, de kevésbé mozgalmas elfoglaltságot is választhatnak, színezővel, gyurmával játszhatnak.

Lesz sok nevetés Kovács András Péterrel, 16:00 órakor pedig Sub Bass Monster lép fel.

További infók az esemény honlapján!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása