Smink & Makeup

Karácsony a Lush-nál - Habfürdők

2015. október 07. Katushka

Tegnap már olvashattátok, hogy a LUSH milyen fürdőbombákkal készül az idei karácsonyra. Ebben a posztban a habfürdőkről olvashattok. 

A termékeket már megtaláljátok a LUSH üzletekben!

The Magic of Christmas - A varázs nem törik meg

the_magic_of_xmas-375x375.jpg

Keverd ki a karácsony varázslatát melengető szegfűszegből és mandulából ennek a fűszeres varázspálcának a segítségével. Tele van fahéjlevéllel és fair trade bio szegfűszeggel, hogy serkentse a vérkeringést. Körözz vele a kádban vagy tartsd a csap alá, és amikor már sok-sok hab keletkezett, tedd félre a pálcát száradni.

2690 Ft / db

Peeping santa - Édes meglepetés

product_christmas_peeping_santa-375x375.jpg

Ho-ho-hó! Ez a vidám kis télapó nemcsak ünnepi hangulatot, hanem bőrpuhító sheavajat és eperillatot is hozott magával. A benne lévő krémes, bio kakaóvajat az Ojoba női szövetkezet készítette Ghánában. Morzsold el a kádba zuhogó víz alatt, és sok- sok gyümölcsillatú hab lesz a jutalmad.

1390 Ft / db

Five gold rings - Karácsony ötödik napja van...

5goldrings-375x375.jpg

Jegyezd el magad a fair trade vanília és moringaolaj ínycsiklandó illatát árasztó habokkal. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy elmorzsolod az öt gyűrűt a kádba folyó meleg víz alatt, és élvezed a krémes fair trade vanília illatát és a bőrpuhító illipevaj kényeztetését.

1850 Ft / db

Holly golighty Öltöztesd karácsonyi díszbe a fürdőd

hollygolightly-375x375.jpg

Elég a fagyoskodásból, burkolózz be a kényeztető karácsonyi habtakaróba, amit a Holly Golightly terít a kád vizére. Morzsold el a tömböt a megeresztett csap alatt és élvezd a fahéjlevél pacsulival keveredő illatát, mely a fűszeres forralt borra emlékeztet. A bio illipevaj nagyszerű bőrpuhító, így ez a karácsonyi hangulatú fürdő a bőrödnek is ünnep lesz!

1850 Ft / db

Candy mountain Az édes kényeztetés csúcsa

candymountain-375x375.jpg

A cukorka édes illatát idéző csillogó habhegyek fair trade vaníliával kényeztetnek, mely Nyugat-Ugandából, a Rwenzori-hegység közeléből származik. Morzsold szét a tömböt a csap alatt, majd vesd bele magad a cukorka kalóriák nélküli élvezetébe.

1290 Ft / db

Magic wand - Kívánj valamit!

magic_wand-375x375.jpg

A hótündérek minden életkorban imádják ezt a többször használható habfürdőt, amely akár tíz alkalommal is képes dús, cukorkaillatú habbal megtölteni a kádat. Írj le néhány varázskört a kád vizében a rózsaszín csillaggal, majd tedd félre száradni, hogy megőrizze varázserejét.

2690 Ft / db

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása