Smink & Makeup

Karácsony a Lush-nál - Fürdő termékek

2015. október 09. Katushka

A napokban már olvashattatok a LUSH karácsonyi fürdőbombáiról és habfürdőiről. Most a karácsonyi luxusfürdőről, tusolókrémekről olvashattok.

A termékeket már megtaláljátok a LUSH üzletekben!

Snow angel - Mennyei hidratálás

Bőrpuhító kakaóvajjal teli tömböcske, mely felolvadva csillogó hótakarót terít a vízre. A produkció könnyű habréteggel indul, majd megjelenik a csillámló, arany ragyogás. A hidratáló hatású kakaóvajban gazdag, marcipánillatú tömböcske a rózsának, a benzoinnak és a kassziakivonatnak köszönhetően ideális bőrpuhító kezelés a téli bőr számára.

snowangel-375x375.jpg

1990 Ft / db

The icing on the cake - Ez a krémes mandulatejes, gesztenyepürés rolád puhává és édes illatúvá varázsolja a bőröd. 

the_icing_on_the_cake-375x375.jpg

Tálalj fel a bőrödnek egy kis gyümölcsös pudingot, melyet friss narancs, lime és citromhéj tesz igazán finommá. A fair trade bio kakaóvaj remekül hidratálja, a sok citrus pedig ragyogóvá teszi a bőrt.

2390 Ft / 100g

Salt and peppermint bark - Dörzsi amerikai módra

saltpeppermintbark-375x375.jpg

A sós-borsmentás dörzsinek több mint a felét a tengeri só teszi ki, így könnyedén ragyogóvá radírozhatod vele a bőröd karácsony tiszteletére. A kakaó- és a cupuaçuvaj lágyítja a bőrt, miközben a borsmentás illat jókedvre derít, és segít az összpontosításban, hogy semmit se felejts el a nagy ünnepi készülődésben.

2890 Ft / 130g

Christingle (öntartósító) - Mentolfrissen az ünnepeken át

christingle_lotion-375x375.jpg

A borsmenta és a mentolkristályok felfrissítenek az ünnepi fáradalmak közepette. Ez a testkondicionáló lesz a karácsonyi bizsergetés bajnoka – megcsiklandoz, felélénkít, lendületbe hoz. Vidd fel nedves bőrödre és úgy érzed majd, hogy a friss, ropogós hó üdesége borított el, a fodormenta és a grapefruit lelkesítő illatával megtetézve.

7290 Ft / 225g

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása