Smink & Makeup

Honnan ismerheted fel a kamu MAC szemhéjfestékeket!?

2015. október 15. Katushka

Pár napja már megmutattuk, hogy tudod felismerni a neten, vagy kínai üzletekben található kamu MAC pirosítókat. Ebbe a posztban most a szemhéjfestékekről rántjuk le a leplet. Sajnos ebből is végtelen számú darab található a neten is, de ha picit odafigyelünk, akkor könnyedén kiszúrhatjuk a kamu darabokat. 

fakemac021-1.jpg

Már a csomagolásáról is jól látszik, hogy nem eredeti termékről van szó... Az igazi MAC szemhéjfesték tokja egyszerű, letisztult, nincs benne semmilyen kiemelkedő, vagy beugró rész. A kamu ezzel szemben gagyibban néz ki és az átlátszó műanyag fedélnél is jól látszik, hogy kicsit elkülönül a sötét műanyagtól. 

fakemac024-1.jpg

Ha kinyitjuk a tokot, akkor jól látszik, hogy az eredeti festék kicsit mélyesztve van a tokban. Ellentétben a kamuval, ahol egészen kiemelkedik a festékanyag. Arról nem is beszélve, hogy a nyitó kapocs egészen másképp néz ki a hamisítványon.

fakemac033-1.jpg

Erre mondom én mindig, hogy nem elég jót tenni, szerencse is kell hozzá... Cukik nagyon betesznek egy szivacsos aplikátort a tok aljába, de ilyen megoldással egy eredeti MAC termék esetében soha a büdös életben nem fogunk találkozni. Ilyen kamu szemfestéket először Bangkokban láttam, ahol a barátnőim megörültek, hogy végre van olcsó MAC cucc, de aztán hamar lelomboztam őket, hogy ezek nagyon levágósan kamuk...

fakemac034-1.jpg

A másik árulkodó jel a doboz alján található info matrica. Egészen más színe és vastagsága van a betűknek. Nice try...

Ami szintén cuki próbálkozás, hogy láttam már olyan kamukat, amiknek a fantázia neve jól hangzott, de ha rákeresünk a MAC Cosmetics hivatalos oldalán, akkor biztosak lehetünk benne, hogy olyan árnyalat nem volt eddig és valószínűleg nem is lesz.

Remélem hasznos infókat kaptatok és így már nem szalad bele senki kamu cuccok vásárlásába, mert ezek a termékek szinte biztos, hogy nincsenek allergológus és szemész által tesztelve, így simán lehet, hogy többet ártunk magunknak velük, mint használunk...

Forrás: makeupwithdrawal.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása