Smink & Makeup

Honnan ismerheted fel a kamu MAC rúzsokat!?

2015. október 17. Katushka

Folyatódik a "Honnan ismered  fel a kamu termékeket" sorozat. Most a kamu MAC rúzsokat leplezzük le. Ritkábban találkozom a neten és a kínai üzletekben kamu rúzsokkal, de sajnos ennek ellenére elő szoktak fordulni... Szégyen!

mac-lipstick-boxes-1024x456_1.jpg

A különbség már a papírcsomagoláson látható. A hamisítványon van egy lyuk, amin keresztül láthatjuk, hogy melyik színű rúzsról van szó. Nagyon kedves és praktikus ötlet, de óriási bukta...

mac-lipstick-comparison-1024x701.jpg

A következő szembetűnő különbség az info matricán van. Az eredetin fel van tüntetve a rúzs finishe, vagyis, hogy ol. matt, vagy fényes, stb.  A kamun még az se biztos, hogy stimmel, ami a dobozra van írva és ami a rúzsra... A finish nincs feltüntetve, de legalább ellátták egy sorszámmal. De minek?

 

mac-bullet-1024x945.jpg

mac-lipsticks-comparison-1024x539.jpg

mac-lipstick-cover-1024x302.jpg

A rúzs tokon is látszik azért a különbség. A hamis darabok szélesebbek is és magasabbak is egy picit. A MAC logó is más. Az eredetinek a felirata még rendszeres használat mellett sem kopik, fakul. A hamisítványon ez vagy már eredetileg is kopott, vagy nagyon hamar elkezd kopni. Fontos azt is tudni, hogy a felirat helye sem mindegy. A MAC mindig ugyan arra a helyre nyomja a logot. A hamisítványokon ez random, ahogy esik úgy puffan..

img_1293.jpg

A rúzs formája is más. Ha kicsavarjuk a rúzst a tokból, jól látszik, hogy az oldalán végigszalad egy csík, ami az eredetin nincs rajta.

img_1848-768x1024_1.jpg

És ilyen "apró" különbségekkel is találkozhatunk, hogy a kamu Candy yum-yum fényes, ellentétben az eredetivel, amit épp azért szeretünk mert full matt a hatása.

Remélem hasznos volt ez a poszt is, így már a kamu rúzsokat is el tudjátok kerülni! 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása