Smink & Makeup

Rózsaillatba borult a Guerlain őszi kollekciója

2015. október 23. Katushka

Guerlain, az elegáns ajkak megformálásának mestere és úttörője, már a 19. században felfedezte Angliában a „Folyékony rózsaszirom balzsamot”, egy folyékony színező anyagot, melyet az orcák és az ajkak enyhe pirosítására lehetett használni. Ezt a terméket Pierre-François-Pascal Guerlain, a Ház alapítója továbbgondolta és ebből lett az „Extrait de Roses pour les levres” azaz „Rózsa kivonat az ajkak számára”, egy szín, mely kifejezetten tartós, és hihetetlen sikernek örvendett egészen 1958-ig. 1918-ban, abban az időben, mikor a nőket jobban érdekelte, mint valaha az ajaksmink, a Guerlain bevezette az első szilárd ajakrúzst.

7c0257b9c618c59b7f2bc546e1f320c7.jpg

Idén a történet folytatódik, a Guerlain új oldaláról fedezi fel a rózsát, a Rózsa virágzás kollekcióval, mely leheletnyi könnyedséget, és jóllétet visz az őszi hónapokba. Mik a kihagyhatatlan kényeztető termékek? Elengedhetetlen kiegészítők, melyek feltöltik, élénkítik az arcot, vibráló ugyanakkor természetes színekkel őrzik meg a nyaralás utóhatását.

KissKiss Roselip

Azelőtt volt ajakrúzs, mely színezte az ajkakat, és ajakbalzsam, mely ápolta az ajkakat. Ma már nem kell választania a kettő között. A Guerlain feltalálta az első színezett ajakbalzsamot, mely rózsaolaj esszenciában gazdag. Igazán kényeztet, az ajkak olyan lágyak és frissek lesznek, mint a rózsaszirom.

kiss-kiss-roselip.jpg

Rose Aux Joues

Természetes fényű pirosító, amely összeolvad a bőrrel. Mintha egy napot a friss levegőn töltött volna, könnyű, láthatatlan hatást kölcsönözve. A Rose aux Joues, pirosító virágos illattal, amely rózsaszín pírral látja el az arcot egyetlen ecsetvonás segítségével. Hat fénylő és időtlen árnyalat minden évszakra és minden eseményre. A még gyengédebb külső eléréséhez tökéletesen passzolnak az összes KissKiss Roselip rúzs árnyalataival.

unnamed_1_1.jpg

Nailift La Base

Tökéletes alap a körmök minőségének javításához ismételt alkalmazással. Körömápolás, amely mélyreható mechanizmusával erősebb körmöket eredményez már a legelső alkalmazás után. Rendszeres használatával a körmök megerősödnek és ellenállóbbak lesznek. A tökéletes formula, hogy búcsút mondjunk a töredezett körmöknek és optimalizáljuk a körömlakkok tartósságának idejét.

nailiftmaau15-190_w.jpg

Cashmere Rose

guerlain-cashmere-rose-look-fall-2015.jpg

Füstös, szürkés-kék színek a szemeken, íves kontúrral a szempilla vonalán, aqz ajkakon, finom és érzéki rózsaszín érintésnyi fénnyel.  Az arcon egy kis pirosító, amely hangsúlyozza az arc természetes fényét a friss és egészséges ragyogásért.

Silk Rose

guerlain-silk-rose-look-fall-2015.jpg

A szemeken meleg, tónusos árnyalatok, hangsúlyozva a szemek intenzitását.  Az ajkakon meleg narancsos árnyalat  és ragyogó fény. Az arcon egy kis pirosító, amely felélénkíti az arcszínt és kiemeli annak természetes fényét.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása