Smink & Makeup

Clarins őszi sminkkollekciója

2015. október 26. Katushka

A Clarins hű maradt önmagához. Hozta a már jól megszokott letisztult vonalat, egyszerű irányt, ami mégis elegáns és elbűvölő. A kollekciónak két vonala van, az egyiuk a Pretty Day a másik a Pretty Night vonal. Értelem szerűen az egyik visszafogottabb színeket, a másik kicsit hangsúlyosabb színeket kapott. 

„Pretty Day” 5-színű szemhéjfesték paletta
Az összes alapszín, mely a natúr sminkhez kell, egy arany tokban, mely könnyedén belecsusszan a női táskába. A Clarins öt szemhéjfestéket választott, mely természetesen hangsúlyozza a szemeket, anélkül, hogy túl sok vagy túl kevés lenne: bézs, friss rózsaszín, fénylő szürkésbarna, matt szürkésbarna és meleg barna, melyek keverhetők és rétegezhetők.

2015-palette-yeux-01-pretty-day.jpg„Pretty Night” 5- színű szemhéjfesték paletta

Az esti szemhéjfesték paletta tokja aranyról kávé-bab színűre változott. Öt sötétebb színt tartalmaz, a szemek tökéletes kiemeléséhez (bármilyen szemszínről is van szó): natúr bézs, aranybarna, bronz, füstös lila és nagyon intenzív barnás-fekete. Használd a színeket óhajod szerint.

2015-palette-yeux-02-pretty-night.jpgSzemöldökceruza

Akár megszelidíteni akarod rakoncátlan szemöldököd, vagy új formát és körvonalat akarsz neki adni, a szemöldökceruza tökéletes minden tekintetben. A ceruza tömör szerkezetű textúrája precízen körvonalazza a szemöldök ívét, miközben hihetetlenül púderes, matt hatású, természetes látványt nyújt. Spirál keféje ápolja és kisimítja a szemöldököt egy szempillantás alatt. Új, garantáltan tartós formula. 

2015-crayon-sourcils-01-dark-brown.jpg

2015-crayon-sourcils-02-light-brown.jpg

2015-crayon-sourcils-03-soft-blond.jpg

  • 01 dark brown
  • 02 light brown
  • 03 soft blonde

Crayon Khôl
Intenzíven hangsúlyozza a szemeket a ceruza egyetlen vonásával: válaszd az ultra-sötét fekete vagy a vibráló lila színt, ami illik a hangulatodhoz vagy öltözékedhez. Felvihető, mint egy kohl vagy mint egy szemkontúr. Készíts hozzád illő precíz vagy satírozott sminket, a természetes szőrből készült ecsettel ez könnyedén megoldható.

2015-crayon-khol-01-carbon-black.jpg

2015-crayon-khol-10-true-violet.jpg

  • 01 carbon black
  • 10 true violet

Ombre Matte szemhéjfesték
Az Ombre Matte szemhéjfestékek egy krém komfortját és kisimító hatását egyesítik egy púder kifinomultságával és tartósságával. Könnyen felvihető, rétegezhető és keverhető, két új szín csatlakozik a terméksorhoz: intenzív fekete és ibolya szürke.

2015-ombre-matte-07-carbon.jpg

2015-ombre-matte-08-heather.jpg

  • 07 carbon
  • 08 heather

Rouge Eclat szájrúzs
Több mint egy egyszerű rúzs, valódi bőrápoló tulajdonságokkal bír, védi az ajkakat és láthatóan minimalizálja a finom vonalkákat. Még ragyogóbb, mint eddig valaha, az ajkak rózsafa színben és narancs-vörösben pompáznak idén ősszel!!!

2015-rouge-eclat-21-tawny-rose.jpg

2015-rouge-eclat-22-red-paprika.jpg

  • 21 tawny pink
  • 22 red paprika

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása