Smink & Makeup

Ha már sötét télen a nyári alapozód...

2015. október 28. Katushka

Na igen... Tegye fel a kezét, aki találkozott ezzel a problémával? Vagyis, hogy a nyáron vásárolt alapozó, ami passzolt az akkori, napbarnított bőrünkhöz túl sötét lesz ősszel/télen, amikor is kevesebbet tudjuk süttetni a bőrünket a napon. Sokáig ez nekem is problémát okozott. Pár éve találtam egy terméket, ami megoldás volt erre, de miután összekevertem vele az alapozót sajnos kissé megváltozott a finishe. A The Body Shop most előrukkolt ezzel az új, vagyis a Shade Adjusting Drop-al, ilyen problémákra kifejlesztett termékkel, amire nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire működik élesben.  

53733_l.jpg

Hivatalosan a világosító árnyalatszabályozó magas koncentrátumban tartalmaz fehér és rózsaszín pigmenteket, melyek világosítanak és semlegesítik a sárga színt. A közepestől a nagyon világos bőrtónusú vásárlók számára alkották, akik nem találják a tökéletes színt vagy két árnyalat között vannak.

1 csepp = fél árnyalattal világosabb szín

Hogyan használd?

  1. Használat előtt rázd fel alaposan.  
  2. Tegyél az alapozóból a kézfejedre.
  3. Adj egy cseppet a Shade Adjusting Dropsból az alapozó közepébe.
  4. Keverd össze alaposan, hogy megkapd a tökéletes, személyre szabott árnyalatod.
  5. Vidd fel az alapozót szokás szerint az arcodra.

Természetesen olyan is előfordulhat, hogy épp túl világos lesz az alapozód, ha az átlagosnál többet jársz mondjuk szoliba. Erre is van megoldás, ez pedig a sötétítő Shade Adjusting Drop.

53734_l.jpg

A termék ára: 5 490 forint/15ml

Ki járt már hasonló cipőben?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása