Smink & Makeup

Novemberi AVON újdonságok - Smink

2015. november 16. Katushka

Már megszokhattuk, hogy az AVON-nál is minden hónapban találkozhatunk újdonságokkal. Ez novemberben sincs másképp. Ebben a posztban a novemberi sminkújdonságokkal ismerkedhettek meg.

Az exkluzív Luxe kőpúder lenyűgöző végső simítással koronázza meg sminkünk, így sima és fényűző, matt hatást nyújt arcunknak. Lágy tónusú pigmentjei halványítják a bőrhibákat és egyenletesebbé teszik a bőr textúráját. A zafírkivonatot tartalmazó púder különleges formulájának köszönhetően könnyed, szinte súlytalan érzést ad anélkül, hogy kiszárítaná a bőr felületét.

luxe_kopuder_3149_ft.jpg

Normál ár: 3 149 Ft

A gyönyörű tekintetről és a szempillák ápoltságáról mostantól az új Luxe Glamorous Lash szempillaspirál fog gondoskodni. A szempillaspirál egyik oldalán található exkluzív erősítő szérum a szempillák tövén alkalmazva segít megakadályozni azok kihullását és töredezését, miközben teltebb, dúsabb külsőt kölcsönöz nekik. Hosszútávon pedig elősegítheti a szempillák növekedését és erősödését. A Luxe Glamorous Lash másik fele egy klasszikus mandula formájú spirált rejt, mely gyönyörűen dúsítja és különválasztja a szempillákat.

luxe_glamorous_lash_szempillaspiral_2599ft_3.jpg

Normál ár: 2 599  Ft

Az új Luxe Shine Brilliance ajakrúzsok a szájfények ragyogását ötvözik a rúzsok briliáns színével. A különleges fényvisszaverő mikrogyöngyök ugyanis káprázatos ragyogást és fényt kölcsönöznek az ajkaknak, miközben a selymes, ápoló összetevők elragadóvá varázsolják azokat. A Luxe új ajakrúzsai öt ellenállhatatlan, ragyogó árnyalatban kaphatóak.

Normál ár: 1 999  Ft

Az AVON 8 az 1-ben szemfestékpaletta segítségével számtalan sminkvariációt készíthetünk, hiszen azok mindegyike 8 egymáshoz tökéletesen passzoló árnyalatot tartalmaz, melyeket akár egymásra építve a diszkréttől az intenzív hatásig, kedvünk és alkalom szerint variálhatunk. Karácsony alkalmából két új különleges kiadású palettával bővül a kollekció, melyek a selymesen csillogó barna illetve a lilás-szürkés árnyalatokat foglalják magukban.

avon_8_az_1-ben_szemfestekpaletta_3199ft_nude_shimmer_09506.jpg

avon_8_az_1-ben_szemfestekpaletta_3199ft_smokey_shimmer_21246.jpg

Normál ár: 3 199  Ft

Azok számára, akik szívesen hordják maguknál teljes sminkkészletüket, hogy bárhol és bármikor mesés sminket varázsolhassanak maguknak, igazi csemege lehet az új AVON Professzionális sminkpaletta. Ez a mini sminkkészlet ugyanis 15 különféle árnyalatú szemhéjpúdert, 4 szájfényt és két arcpirosítót is tartalmaz – természetesen a hozzájuk tartozó applikátorral, szájfényecsettel és pirosító ecsettel együtt.

avon_professzionalis_sminkpaletta_8999_ft_07252.jpg

Normál ár: 8 999  Ft

AVON Always on Point szemkontúrceruza

A pontosság nem csupán a randin vagy egyéb más találkozó alkalmával fontos, hanem a szemkontúr megrajzolásakor egyaránt. Az AVON új krémes, metálszínű Always on Point szemkontúrceruzái segítségével mindig pontos vonalat húzhatunk szemhéjunkra, ugyanis a kupakban elrejtett hegyező önhegyező funkciót lát el, így ceruzánk feje mindig használtra kész lesz.

avon_always_on_point_szemkonturceruza_molten_pewter_1559ft_42853.jpg

avon_always_on_point_szemkonturceruza_molten_rose_1559ft_44818.jpg

avon_always_on_point_szemkonturceruza_molten_sky_1559ft_44867.jpg

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása